Észak-Írország gyöngyszeme: játszóház kutyáknak

Az észak-írországi kutya játszóház valódi eb-paradicsom: trambulin, hinták, ugrálóvár, labdahegyek, sportpálya és hatalmas park várja a kikapcsolódásra vágyó kedvenceket. Ha arra van szüksége a gazdinak, ott is hagyhatja kutyáját, de együtt is játszhat vele. Sokan kipróbálnánk két poros futtató között.

Nem csak játszani, sportolni tudnak a kutyák, de egymás társaságához is gyorsan hozzászokhatnak, megtanulhatnak közösen időt tölteni mindenféle agresszió nélkül. A gazdik beszállhatnak a játékba, de hátradőlve egy kávé mellett is élvezhetik négylábújuk jókedvét.

Ha mégis otthagyjuk a kutyánkat egy kis megőrzésre, egy applikáció segítségével mobilunkon vagy számítógépünkön web kamerákon keresztül élőben követhetjük, épp mit csinál a „szőrös gyerekünk”.

A játszóház részen a hintától kezdve a célbadobóson át minden van, ahol még egy gyerek is remekül érezné magát, és ez most mind az ebeké!

A sportrészlegen hatalmas beltéri területen lehet rohangálni, focizni, frizbizni és ügyességi játékokban kipróbálni kutyánk képességeit az agility pályán.

A kifutón pedig a gyönyörű ír tájakon rohangálhatnak, labdázhatnak kedvenceink. A tulajdonos, az ötlet megálmodója, Lynne saját kutyáival szeretett volna minél több időt aktívan eltölteni, ezért hozta létre a központot.

„Minden, amit szeretek az életben, a kutyáimhoz kötnek. De mindig csalódást okozott, hogy Írország ugyan fantasztikus természeti kincsekkel van megáldva, a közös kirándulásokon kívül nem igen tudtunk a kutyás barátokkal más aktív elfoglaltságot találni. Míg a szülőknek számos lehetősége van, hogy gyermekeik együtt játszanak a többi gyerekkel és számos képességfejlesztő játék veszi őket körül, addig egyetlen ilyen hely sem volt a kutyásoknak.”

Természetesen csak jól nevelt, szocializált, szobatiszta és vakcinázott kutyákat látnak szeretettel, de aki ezeknek a természetes feltételeknek megfelel, annak egy kicsit színesebbé válik az élete.

 

Cikkajánló:

A legújabb számítógépes játék: kerüld el az embereket a házibuliban és simogass helyette kutyákat

Így örültek a játékoknak a menhelyi kutyák

Ozzy Osbourne 6 mentett kutyája mellett kutyanapközi nyit saját birtokán

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: the Murphy Pack
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...