Saját KB bal
Saját KB jobb

A legújabb számítógépes játék állatmániákusoknak: kerüld el az embereket a házibuliban, és helyette simogass kiskedvenceket

A Pet the Pup nevű nagysikerű játék furcsa módon arra hivatott, hogy enyhítse a szociális aggodalmakat egy házibuliban lévő emberben azzal, hogy az embereket elkerülve simizhetünk helyette kutyákat. 

Számos szobán gyalogolhatunk át saját főhősünk nézőpontjából látva a bulit, hogy megtaláljuk a szeretgetni való állatokat. A játékban a legtöbb illuminált partiarc a főszereplőt figyeli, ami egyre inkább a kényelmetlenség érzését kelti az emberben. Van ugyan olyan lehetőség a játékban, hogy felszínes beszélgetéseket folytassunk az ottlévőkkel, de minek tennénk ilyet, amikor megtalálhatjuk a cuki kutyákat is!

Csak a hangokat kell követnünk, hogy két perc alatt teljesítsük a játék célját: megtaláljuk a lehető legtöbb cuki kiskedvencet. Szerintünk nekünk, kutyásoknak a való életben is ez a célunk.

Azért a játék végén azért is dicséret jár, ha emberekkel is szóba állunk, de mivel a legtöbben káromkodó, pizzát majszoló részeg hipszterek, így lehet, hogy tényleg jobb, ha csak a négylábúak keresésével töltjük az időnket.

 

Ezeket is ajánljuk:

Kedvencünk kedvenc játékai árulkodnak személyiségéről

Játékos, ugyanakkor nyugodt kutyákat keresnek az örökbe fogadók

24 helyzet, ami azonnal jobb lett a kutyák jelenlététől

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: the verge
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...