Saját KB bal
Saját KB jobb

Ozzy Osbourne 6 mentett kutyája mellett kutyanapközit nyit saját birtokán

Aki figyelemmel kíséri a híres család mindennapjait, az tudhatja, hogy megrögzött kutyabolondok. Hat saját adoptált kutyájuk van, akik mindenhova elkísérik a sztár párt, és most bekérték az engedélyt, hogy saját buckinghamshire-i birtokukon kutyamegőrzőt üzemeltethessenek. 

Ozzy és Sharon tavaly négy pomerániai törpespiccet fogadtak örökbe a meglévő két kutyájuk mellé, így már egy kisebb nyájjal mennek mindenhova. Annyira össze vannak nőve négylábúikkal, hogy évente körülbelül 230,000 dollárt (65 millió forint) költenek Alfie, Bella, Charlie, Flick, Moe és Rocky repülőútjaira, hogy mindenhova együtt tudjanak menni (ha a repülőutakon elvesztett vagy életüket vesztett kutyákat nézzük, nem csoda, hogy mindent megtesznek kedvenceik kényelméért).

Azonban átérzik azt a problémát is, amikor valaki nem tudja vállalni, hogy kutyája mindenhova vele tartson, vagy napközben többször megmozgassa, így alkalmaztak egy hivatalos trénert, Francesca Maddock-ot, aki a helyi önkormányzathoz kérelmet nyújtott be, hogy az Osbourne család birtokán egy 16 ezer négyzetméteres területen kutyanapközit működtethessenek, ami 30 kutya számára nyújtana elegendő helyet.

„Az elképzelés egy nappali kutyamegőrző, ahol az ebeket reggel összegyűjtjük, biztonságban és boldogan tölthetik az idejüket napközben, és este hazaszállítanánk őket” – mondja a család trénere. – „Így csökkenne a városban ragadt kutyák mennyisége. Sokan sétáltatnak sok kutyát egyszerre a parkokban, járdákon, ami balesetveszélyes a kutyusokra nézve, de sok járókelő, biciklis sem örül neki.”

Ozzy és felesége, Sharon remélik, hogy az ötlet működőképes: úgy gondolják, melyik kutya ne örülne, ha a városi szűk parkok helyett egy hatalmas legelőn futhatná ki magát napi négyszer. A projektben még ki kell dolgozni a kutyakaki hivatalos eltűntetését, és a kerítés kérdését, de az álmukról nem mondanak le.

 

 

 

Cikkajánló:

Kutyaparkoló – őrült ötlet vagy hasznos találmány?

George Clooney 9 eb életét segített megmenteni

Tom Hardy kutyájával olvas mesét a tv-ben a gyerekeknek

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...