Saját KB bal
Saját KB jobb

Ganxsta Zoli kutyája 12 év után ment el

A rapper – fenegyerek – családapa – sosem titkolta: rajongásig imádja a kutyákat. Pár éve már elvesztette egyik argentin dogját egy betegség miatt, most a zenész újra gyászol: 12 év után örökbe fogadott kutyája, Donna is elment. 

A két kutya szinte védjeggyé vált Zoli mellett: szerepeltek reklámfilmben, videóklipben, filmben, lemezborítón, nevük pedig a rapper kézfejét is díszíti. Donnát még volt feleségével egy menhelyről fogadták magukhoz. Zolinak a koncertezés, éjszakázás és kislánya mellett is mindig maradt ideje kutyáira. Iskolába járt velük, a hajnali koncert után pedig sétálni.

Donna egyebekben is különleges volt: korábbi hányattatott életét és bizalmatlanságát siketsége is nehezítette. Most, 12 együtt töltött év után el kellett engednie Donnát. Közösségi oldalán Zoli így búcsúzott imádott kutyájától:

Zolit sok előítélet éri kinézete, zenéje, szabadszájúsága miatt. Fajtaválasztását is sokan kritizálták, amit ő korábban így kommentált.

„Nekem csak az számít, hogy az én két argentin dogomat bárki megsimogathatja. Ha rajtuk keresztül ítéli meg valaki a fajtát, akkor az argentin dog a legszelídebb plötyi fajta a világon. Én már nem mondok semmit, mikor le-harcikutyázzák őket. Minden kutyát lehet harcoltatni egymással, még a legkisebb blökiket is, ennek semmi értelme. Lehet, hogy miattam egy csomó olyan ember is vett argentin dogot, akinek nem való, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Én is voltam úgy gyerekkoromban, hogy ha Keith Richards-nak ilyen csizmája volt, akkor nekem is olyan csizma kellett. Van ilyen, de ha a csizma már nem tetszik, akkor beteszem a szekrénybe, ezt egy kutyával nem lehet megtenni. Ha egy kutyáért felelősséget vállalsz, azt a kutya egész életére teszed. Ez az egész kutyázás abszolút belefér az imidzsembe, ha azt is mondják rám, hogy eltunyultam, hát mondják.”

Nyugodj békében, Donci!

 

A Kicsi Huszár emlékére

A leghíresebb nőstény kutyák a világon

Esztergályos Cecília kutyás festőművész is

Csala Zsuzsára emlékezünk

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...