Figyelem! Horvátországban strand nyílt kutyáknak

Ami nálunk lehetetlen, az az öt-hat órányira található horvát tengerparton egyszerűen megvalósítható! Árnyékot adó sátrak, itatótálak, tusok – a spliti strandon minden van, amire egy négylábúnak szüksége van a fürdőzéshez.

Május végén Splitben, a Lumbarda területén lévő Pazdigrad negyed alatt megnyitott a duilovoi kutyastrand, amely elsősorban a házi kedvencekre apellál, de a gazdikat is jól felszerelten várja. A strandon tusok, öltözőkabinok, kis házikók/sátrak vannak, illetve hulladékgyűjtőket és itatótálakat is kihelyeztek. A fürdőhelyet a polgármester nyilvánította hivatalosan is kutyastranddá. Az újonnan megnyitott strandon kívül a kutyák még a Kašun északnyugati részén, a Kaštelet nyugati fertályában, a Žnjan Kvadar, valamint Trstenik nevű területén fürdőzhetnek.

Miután horvát turisztikai szakemberek felismerték a házi kedvencükkel utazó vendégek megfelelő kiszolgálásnak fontosságát, az év első négy hónapjában számos strandot, kempinget és szállodát készítettek fel a négylábúak méltó fogadására.

A doggycheckin.com portál rendszeresen tudósít az újdonságokról és tájékoztat arról, hogy az üdülést mely okmányokkal és hogyan tölthetjük el minél problémamentesebben, ha a négylábú barátunk társaságában kívánunk utazni.

 


További cikkek a témában:

A magyar kutyastrand viszonyok

Vagy inkább iszonyok… Akár írhatnánk így is, ugyanis hazánkban katasztrófális a kutyával fürdőzés lehetősége, bár nem lehetetlen. Milyen szabályok és milyen lehetőségek vannak? Összeszedtük.

7+1 luxusstrand kutyásoknak

Csúcskategóriás ellátás, napfényes tengerparti mancslógatás, vakkantásra ugró személyzet! Egyre több luxus kutyaparadicsom nyílik külföldön, kreatív és extrém programokkal kiszolgálva a házi kedvenceket.

Megnyílt a világ első vízikomplexuma kifejezetten kutyusok számára

Amíg mi csak álmodozunk azon, hogy a kutyák bemehessenek Magyarországon strandra, fürdőhelyre, addig ez Spanyolországban nem jelenthet problémát.  A spanyol The Resort Canino Can Jane ötcsillagos szálloda ugyanis kifejezetten kutyáknak és gazdáiknak adott át egy vadonatúj élményfürdőt.


 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: turizmusonline.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...