Megnyílt a világ első vízikomplexuma kifejezetten kutyusok számára

Amíg mi csak álmodozunk azon, hogy a kutyák bemehessenek Magyarországon strandra, fürdőhelyre, addig ez Spanyolországban nem jelenthet problémát.  A spanyol The Resort Canino Can Jane ötcsillagos szálloda ugyanis kifejezetten kutyáknak és gazdáiknak adott át egy vadonatúj élményfürdőt. – értesülhetünk a turizmusonline.hu oldaláról

A Barcelonától 30 perces útra található Roca Del Valles város szállodájának új részlege hatalmas siker, hiszen a világ első kifejezetten kutyáknak készült medencéjéről van szó. A kutyusok egyébként csúszdákat és úszómatracokat is használhatnak az 1000 négyzetméteren elterülő, 60 cm átlagmélységű komplexumban.

A szálloda igazgatója Federico Cano elmondta, hogy karrierje során látott már olyan medencét, ahol a gazdik és kutyáik együtt úszhatnak, de náluk a medencét kifejezetten a kutyák igényeire szabták.

A The Resort Canino Can Jane szállodában több, mint 20 éve kutyaiskola is működik, így a szórakozás mellett okosodhatnak is a házi kedvencek, amennyiben befizetik a mindössze 10 euros tanfolyamdíjat.

A fürdőző kutyákról a szálloda hivatalos Facebook oldalán nézegethet további fényképeket.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...