Saját KB bal
Saját KB jobb

Páros kalandozás – útmutató egy különleges élményhez

Ki ne játszott volna már el a gondolattal, hogyan tehetné izgalmasabbá a kapcsolatát? Egy közös kaland, amely során új dolgokat lehet fedezni, és a partnerek egymást is mélyebben megismerhetik, tökéletes választás. Titkos útmutató egy emlékezetes shoppingoláshoz. 

Csak egy vakmerőbb dolog létezik annál, mint egy erotikus játékokat kínáló webáruház kínálatát böngészni. Elmenni a boltba és körülnézni. Vagy elmondani a párunknak, hogy mire készülünk. Esetleg felajánlani, hogy tartson velünk. Na jó, ez már három, de ennél több érvünk is van, hogy miért érdemes mégis bátornak lenni. 

Tervezés

Az első lépés mindig a kommunikáció. Egy szerelmes üzenetváltás vagy szenvedélyes pillantás is alkalom lehet arra, hogy felhozd az ötletet a kedvesednek. Mondd el őszintén, hogy a program szerinted izgalmas utazás lenne mindkettőtök számára. Nézzetek körül előre online! Mielőtt személyesen ellátogatnátok a boltba, böngésszetek az interneten, kukkantsatok be például a SZEXSHOP.hu széles kínálatába. Nézzétek meg, milyen termékek, játékok kaphatók. 

Felkészülés

Tekintsetek a kiruccanásra úgy, mint annak kifejezésére, hogy odafigyeltek a másikra. Gondoljatok arra, hogy az élmény által még közelebb kerültök egymáshoz, és új utak nyílhatnak meg a kapcsolatotokban. 

Ha ezt tisztázzátok, nemcsak komfortosabban érzitek majd magatokat, de elkerülhetitek, hogy zavarba jöjjetek, amikor beléptek a boltba. Az előzetes, akár közös tájékozódás megkönnyíti a válogatást és a későbbi döntést. 

Odafigyelés

Töltsétek együtt az egész napot, ne hagyjátok, hogy csak egy gyors látogatás legyen a cél. Kezdjétek egy hangulatos reggelivel, készüljetek az előttetek álló órákra. Egy beszélgetés séta közben kellemes bevezetése lehet a shoppingolásnak. 

Akár meg is tervezhetitek az estét, a kivételes randevút, örülhettek a minőségi időnek. Tekintsétek a látogatást egy különleges kirándulásnak, amely során tanulhattok önmagatokról és egymásról.

Felfedezés

Hagyjátok, hogy a kíváncsiság vezessen benneteket, így nyugodtan és előítéletek nélkül szemlélődhettek a termékek között. Talán olyan ötleteket is kaptok, amelyeket korábban nem tudtatok megfontolni. 

Ha egy játék felkelti az érdeklődéseteket, de bizonytalanok vagytok a használatát illetően, ne habozzatok megkérdezni az eladókat. Segíteni fognak nektek, és a tapasztalataikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy tájékozottabban hozhassatok döntést. 

A nap végére a közös felfedezőút jóval többet jelent majd egy kalandnál. Elmélyíti a kapcsolatotokat, új szintre emeli a kommunikációtokat és azt, ahogy az intim pillanatokban a másikra hangolódtok. Minden újdonság, felismerés és megosztott kis titok további lehetőséget ad arra, hogy még jobban megismerjétek egymást.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...