Saját KB bal
Saját KB jobb

Super Bowl – Reklámban mond köszönetet az édes kutya – VIDEÓ

A 2020-as Super Bowl reklámban mond köszönetet Scout az életét megmentő állatorvosoknak

Úgy látszik, Scout, a hét éves golden retriever hagyományt teremt a Super Bowl reklámokban való szerepléssel. Idén már második alkalommal tűnt fel ugyanis az extravagáns reklámshow-ban. Az Amerikai Egyesült Államokban a Super Bowl döntő nem csak a sportrajongókat hozza lázba, hanem a reklámszakembereket is. A legnagyobb cégek között egyfajta presztízsharc folyik, hogy ki tudja bemutatni a legjobb, legütősebb és leglátványosabb 30 másodperces reklámszpotot a döntő szünetében.

Scout, a szerencsés kutyus tavaly a WeatherTech, egy autóalkatrészeket, háztartási termékeket és kisállat kiegészítőket gyártó cég reklámjában szerepelt. Gazdája, David MacNeil ugyanis a cég alapítója és vezérigazgatója, Scout pedig tiszteletbeli szóvivői státuszt tölt be.

Az idei évben MacNeil 6 millió amerikai dollárt fizetett a félperces reklámért, amellyel köszönetét fejezte ki azoknak az állatorvosoknak, akik megmentették Scout életét. Valószínűleg ez a történelem egyik legdrágább – habár kétségtelenül megható – köszönőlevele.

MacNeill már sajnos három kutyáját veszítette el a rák miatt, így amikor Scout-ot hemangioszarkómával diagnosztizálták (egy gyorsan terjedő, agresszív rákbetegség), vigasztalhatatlan volt. Scout-ot a Wisconsin-Madison Egyetem Állatorvosi Karának sürgősségi osztályára vitte, ahol a kezeléseknek köszönhetően talpra állt, és most tünetmentes. A férfi nem csak a kezelés eredményessége, hanem az orvosok és az asszisztensek hozzáállása miatt is hálás. Scouttal ugyanis nem előre egyeztetett időpontra érkeztek, „csak beestek”, mégis mindenki az első pillanattól kezdve kifogástalanul bánt velük.

Ezért a Super Bowl reklám fő üzenete nem a vásárlásra ösztönzés. MacNeil és Scout arra buzdítják a nézőket, hogy adományozzanak az Egyetemnek, ezzel segítve az állatorvosok munkáját és az ott folyó tudományos kutatásokat.

Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: The Bark. Videó: WeatherTech. Kép: pexels.

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...