Raise the Woof: az első karácsonyi dal – kifejezetten kutyáknak!

A slágergyanús szám jótékony célt is szolgál

„Raise the Woof” a címe az első, kifejezetten kutyák számára szerzett karácsonyi dalnak. A történelmi jelentőségű sláger és a hozzá készült videoklip november végén jelent meg.

Az ötletes dalocskát állatorvosok és trénerek segítségével komponálták olyan hang- és látványelemekkel, amelyek felkeltik a kutyák érdeklődését. A karácsonyi tematikájú fülbemászó dallamban időnként sípolós játékok hangja, vakkantások és dicsérő szavak hangzanak fel. A képi világ is a kutyáknak kedvez: kutyusok futnak át a képen, természetesen lassítva, illetve egyszínű háttér előtt, amely a kutyák számára is feldolgozható vizuális formátum.

Az első kutyasláger az Abbey Road kiadó gondozásában jelent meg. A londoni kiadó neve onnan lehet ismerős, hogy például a Beatles is velük szerződött annak idején. Az eladások után befolyt bevételekből pedig egy bristoli szervezetet támogatnak, amely férfiaknak segít mentális problémák megoldásában.

A debütálás óta már több, mint 300 000 megtekintést elért klip nagy siker a kutyák körében. Sok gazdi számol be arról, hogy a kutyája farokcsóválva vagy épp hatalmas érdeklődéssel követte az eseményeket a képernyőn.

„A vizslám teljesen megőrült a számért: csóválja a farkát, ugat és érdeklődéssel tapad a képernyőre.” – írta egy gazdi.

A Kutyabarátos kutyákon tesztelve a dalocska népszerűségi eredménye 50%-os, míg az egyik kutyám a füle botját sem mozdította, a másikat alig lehetett levakarni a monitorról, és azonnal újra indította a videót, amint vége lett – ő egyébként is szereti a kutya TV-t és a videókat, remekül szórakozik például Juniper, a róka kalandjain.

Az alábbi linken Ti is megnézhetitek a Raise the Woof klipjét! Írjátok meg kommentben, hogy a kutyáitok mit ugattak hozzá!


Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: MarthaStewart.com; Raise the Woof; Videó: tails.com UK hivatalos YouTube csatornája.
Kép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...