Saját KB bal
Saját KB jobb
kutyabarát szálloda

Különleges búvóhely a Bakonyban – Szépalma Hotel

Az Esterházy család egykori ménesbirtokán a Magas-Bakony erdőségeiben található Szépalma Hotelben jártunk Mamba kutyával. Igazi vadregényes táj fogadott minket: az erdőből kiérve, a hatalmas karámokban, békésen legelésző szürkemarhák és a fiatal csikók látványa lenyűgöző volt. A csodás téli táj pedig már csak bónusz volt!

Szépalma a Bakony különleges búvóhelye, amely nem csillog, és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne méltó a hely szelleméhez. Falain belül és kívül visszafogott elegancia jellemzi. Luxus helyett, békességet és felüdülést kínál. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni, de üdítő természetességével regenerál, és új energiákkal tölt fel. Pontosan azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapjainkból.

Akár családi körben, akár baráti társasággal szeretnénk eltölteni szabadságukat, a Szépalmán jó helyen járunk. A hatalmas zöld területeken kellemes sétákat tehetünk kicsik, nagyok és a kutyusok örömére egyaránt.

A kutyák a Szépalmában kiemelt figyelmet és vendéglátást kapnak, természetes, hogy a hotel éttermében is ott lehetnek velünk reggeli, vacsora közben.

A Hotel Szépalma igazi kutyaparadicsom: különleges növényekkel, fákkal teli arborétumával, vadregényes erdővel, kacsákkal teli tóval és lovardával.

A Szépalma Hotel a Kutyabarát Balaton Élménykalauzban és Kutyabarát térképen is megtalálható, a Balaton közelségét érdemes kihasználni, akár télen is. Továbbá a hotel – nem mellesleg – már háromszor elnyerte az Év Kutyabarát Szállodája díjat is!

Fantasztikus pár napot töltöttünk itt! Igazi pihentető kikapcsolódásban lehet itt része gazdinak, kutyusnak egyaránt!

Képek: kutyabarát.hu

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...