Saját KB bal
Saját KB jobb

Snoop Dogg is örökbefogadná az autóból kidobott kutyát

Az elmúlt hetekben az interneten tornádóként söpört végig az a videó, amelyben egy kutya kétségbeesetten próbál visszamászni az autóba, ahonnan kidobták. Az RSPCA állatvédő szervezet által közzétett szívszaggató felvételt több mint hetvenezren tekintették meg eddig.

Most úgy tűnik, hogy a Snoop névre keresztelt kutyus sorsa jobbra fordulhat. A híres amerikai rapper, Snoop Dogg (47) is jelentkezett ugyanis, hogy befogadná a kutyát.

A négylábúak szeretete nem újdonság a zenéjéről és botrányairól egyaránt híres sztár életében. Snoop 2006-ban saját kutyaruha kollekciót dobott piacra, ezen kívül rendszeresen támogat több állatvédő szervezetet is. Snoop Dogg azt nyilatkozta, hogy mindig van hely még egy négylábúnak az otthonában, és boldogan örökbe fogadná a róla elnevezett Snoopot.

Az RSPCA állatvédő szervezet egyelőre még nem adja örökbe a kutyust, mivel az ügye nyomozás alatt áll, de a szervezet szerint Snoopnak nincs félnivalója, mert többen jelezték már, hogy befogadnák és otthont adnának neki. Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy vajon ki lesz Snoop új gazdija? Annyi biztos, hogy ezek után a legjobban érdemli.

 

Bujdosó-Szalay Adél / @tatyiandme

(Kutyabarát.hu)

Forrás: huffingtonpost.com
Videó és képek: RSPCA
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...