Munkahelyek

Dover Nyelvi Centrum

A Dover Nyelvi Centrum ember léptékű hely, ahol a tulajdonosok, vezetők, szakmai és adminisztratív irányítók szerencsés egységben, természetes emberi harmóniában működnek együtt egymással és a hallgatókkal.

A Dover Nyelvi Centrum nem üzleti megfontolásból indult.  Alapítói egyetemista koruktól kezdve túlnyomórészt felnőttek nyelvi képzésével foglalkoztak. Pályájuk véletlenül úgy alakult, hogy mindig felnőtteket tanítottak. Jóval előtte tisztában voltak a nyelvtudás, illetve a nyelvtanítás fontosságával, mint ahogy Magyarországon általános igényként jelentkezett annak szüksége.

Módszerük, szemléletük, meggyőződésük nem minden pontot illeszkedett az állami rendszerbe, viszont úgy gondolták, hogy a nyelvtanításhoz jól értenek. Ez indította őket magániskola alapítására.

Véletlen volt, hogy akkor szakadt az országra a nyelvtanulás égető szüksége, amikor az alapítók elhatározták, hogy végre saját örömükre teszik azt, amihez értenek, és amivel szeretnek foglalkozni.  Racionális és humanista szemléletük, tanári hivatástudatuk, humorérzékük, lelkiismeretes munkájuk ma is áthatja a cég szellemét. A Dover Nyelviskola mélyen humanista, demokratikus szellemű hely.

H-Cs: 9:00–18:00

P: 10:00–17:00

Cím: 1052 Budapest, Bécsi u. 3.
Telefon: +3622 672626, +361 2670 606
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.dover.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...