Echo étterem és kávézó

A páratlan gasztronómai élmény, káprázatos balatoni körpanorámával párosul a tihanyi visszahang domb tetején az Echo Étterem és Kávézóban.

Az egyedülálló balatoni panorámával büszkélkedő ECHO Étterem története víztoronyként kezdődött.

A nyaralók nagy örömére sikeres vendéglátóegységként üzemelt évtizedeken keresztül, azonban az évek során az épület elhasználódott, lelakottá vált. 2013 tavaszán vendéglátó tapasztalattal rendelkező, családi vállalkozás keretein belül megszületett a páratlan gasztronómiai élményt nyújtó és csodálatos kilátással rendelkező megújult echo étterem és kávézó.

Az éttermet egy igényes, kategorikus átalakítással és felújítással nyitottuk meg visszajáró és jövőbeni vendégeinknek. Célunk az echo páratlan, mind a magyar tengerre, mind I. András király által 1055-ben alapított Tihanyi Apátságra táruló panorámáját kihasználva egy egyedülálló, stílusos és egyben barátságos, minőségi szolgáltatást biztosító étteremként és kávézóként emlegessék, ahol az igazi régi magyar konyha ételeit kóstolhatja meg.

Bízunk benne, hogy sikerül felkelteni az érdeklődésüket, hiszen éttermünk tökéletes helyszín céges ebédek, vacsorák, családi rendezvények, baráti társaságok számára vagy egy romantikus vacsorára is. A Tihanyi apátság 200 méterre található a az étteremtől, ami a gyönyörű kilátással rendelkező Piski sétányon közelíthető meg.

Az Echo Étterem remek lehetőség a polgári szertartások vagy akár az esküvői lagzik ebonyolítására. Élete egyik legszebb napját, az ország egyik legszebb teraszán élje át és örökítse meg!

H-V: 10:00–22:00

Cím: 8237 Tihany, Visszhang domb 23.
Telefon: +3670 9466 687
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.echoetterem.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...