Saját KB bal
Saját KB jobb

Októberben újabb kutyás film kerül a hazai mozikba

Várhatóan október 24-én debütál a vásznon Simon Curtis dráma/vígjáték kategóriába sorolható filmje, az Ebgondolat, ami az idei kutyás repertoár (Egy kutya négy útja, Kis kedvencek titkos élete, Egy kutya hazatér) 4. tagja, és nem az utolsó.

A filmkritikusok ugyan nem teljesen elégedettek azzal, amit egyelőre tudni lehet róla (túl depresszívnek gondolják a több szálon futó filmet), abban egyetértenek, napjaink egyik legkedveltebb témáját az ember legjobb barátja adja a filmkészítőknek. Azt is tudni vélik, miért.

Amerikában, és úgy általában a világban mindenhol jellemző a politika okozta megosztottság. Mi más hozhatná össze jobban az embereket, mint a kedves négylábúink ihlette családi mozik? Az Ebgondolat Milo Ventimiglia (Nagyfiúk 2., Szívek szállodája) és Amanda Seyfried (Mamma mia, Ted 2) főszereplésével készült, és egy autóversenyzői karrier után áhítozó, álmait kergető fiatal férfi, valamint annak Enzo Ferrari után elnevezett kutyája (hangot kölcsönöz neki: Kevin Costner) kudarcban gazdag életébe, kutya és ember különleges kapcsolatába enged betekintést.

A kritikusok egyvalamibe, Enzo karakterébe nem tudtak belekötni. Hiába a Ventimiglia körüli dráma, a zsemleszínű eb végleten hűsége talán képes lesz más irányba vinni a történetet. Elvégre, ahogy mondják, ebben a filmben (is) a kutya a legnagyobb sztár. Megmutatja a világnak, hogyan kell jó embernek lenni.

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: nbcnews.com
Kép: Youtube (20th Century Fox)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...