Saját KB bal
Saját KB jobb
Instagram/képernyőfotó

Iskolabusz viszi napközibe a kutyákat egy alaszkai városban

A napközibe tartó kutyákat a busz egyesével veszi fel otthonukban és szállítja le őket biztonságosan, az iskolába. Vagyis a kutyanapközibe.

A hétköznapinak mondható alaszkai kutyanapközi egycsapásra híres lett az interneten, miután megosztották, hogyan utaznak „tanulóik” reggel az „iskolába” vagyis a kutyanapközibe. Skagway városában már egyáltalán nem kelt feltűnést a Mo Mountain Mutts busza egy csapat kutyával a fedélzeten.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mo (@mo_mountain_mutts) által megosztott bejegyzés

A Mo Mountain Mutts kutyanapközi szolgáltatásai közé tartozik ugyanis, hogy a kutyákat felveszik az otthonukban és a kutyanapközibe szállítják. Ez még talán nem is lenne annyira újdonság, hiszen már hazánkban is sok napközi kínálja ezt a szolgáltatást. Legtöbbjük azonban mikrobuszban vagy „dobozos” autóban szállítja a kutyákat, szállító ketrecekben elhelyezve. Ezek a kutyák azonban ennél sokkal menőbben utaznak a suliba! Saját iskolabusz, saját ülés mindenkinek és saját biztonsági öv természetesen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mo (@mo_mountain_mutts) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mo (@mo_mountain_mutts) által megosztott bejegyzés

A napközit Mo és Lee Thompson üzemelteti és szerencsére gyakran osztanak meg nebulóikról képeket és videókat az interneten. A napközihez csak olyan kutyusok csatlakozhatnak, akiknek nem okoz problémát a buszozás, nem félnek tőle és nem stresszelnek tőle. A két tulajdonos kutyakiképző problémásabb eseteknél saját „mentor” kutyáit is be szokta vetni, akik arra ösztönzik a falka tagjait, hogy kövesség az ő viselkedésüket. Ezek a kutyák nyugtatóan is hatnak a közegre.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram, TikTok

Advertisement

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...