Saját KB bal
Saját KB jobb

Több százan sétáltunk együtt a Vakvezető Kutyák Világnapján

Jótékonysági sétát szervezett a Dorko, mellyel a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének kutyaiskoláját támogatták.

A sétán bárki részt vehetett – természetesen akár kutyája kíséretében -, aki támogatni szerette volna a vakvezető kutyák képzését, a séta regisztrációs díját a szervezők teljes egészében a kutyaiskola támogatására ajánlották fel. A helyszínen felállított Dorko Popup Store-ban a regisztráció díját pedig le is lehetett vásárolni, a résztvevők az új Loyalty is Royalty kollekcióból válogathattak.

A Dorko immáron negyedik éve segíti, támogatja a Magyar Vakok És Gyengénlátók Országos Szövetségét. A Loyalty is Royalty kezdeményezés minden évben nagy sikerrel jelenik meg a közösségi oldalakon és járják be a sajtót a kampányfotók, melyeket hazánk hírességei publikálnak annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a vakvezető kutyák fontosságára, akikből jelenleg hiány van Magyarországon.

Magyarországon közel 100 vak ember vár speciális kutyára. Az elmúlt évek eredményeként, közös erővel már 7.093.915 Ft-ot gyűjtött össze a Dorko Loyalty is Royalty termékek eladásából. Ez a hatalmas összeg azonban csak kevés vakvezető kutya kiképzését finanszírozza a magas költségek miatt. A Dorko célja, hogy 2019-ben még több látássérült ember mellé kerüljön segítő négylábú. Kampányukhoz számos hazai híresség, művész, sportoló, közszereplő, zenész és előadó csatlakozott – tudtuk meg a Dorkotól.

Az esemény a város egyik legjobb kutyabarát étterménél, a Városligetben található Nyeregnél volt, akik korábban az Év Kutyabarát Étterme díjat is elnyerték. A gyönyörű környezet mellett külön kutyás étlappal várják a kutyával érkező vendégeket!

Vásárolj a Dorko üzletekben vagy online a DRK „LOYALTY” és a „LOYALTY IS ROYALTY” feliratú sapkák és pólók közül, melynek  nyeresége 100%-ig a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületéhez kerül és egy hűséges négylábú teljes kiképzését finanszírozzuk majd belőle.

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...