Saját KB bal
Saját KB jobb

Legújabb kutyabarát helyeink

Nagy örömünkre szolgál, hogy hónapról hónapra újabb és újabb kutyabarát szállások, éttermek, pub-ok és kávézók jelentkeznek oldalunkra, bővítve a már régi Kutyabarát.hu partnerek számát. Nézzük kik a legújabb kutyabarát vendéglátó helyek!

Két új vendégházat is köszönthetünk a kutyabarát szállásaink között. 

A Nagymarosi Vadszőlős Vendégház, ahogy neve is mutatja Nagymaros szívében, egy idilli csendes utcában, a Duna parttól 300 méterre egész évben várja kutyabarát vendégeit. Nagy, biztonságosan  zárt  kert teszi kényelmessé a kutyás pihenést. A Duna ezen oldalán kiépített széles betonút/kerékpárút köti össze a településeket.

A Surány Vendégház a Szentendrei-szigeten, a nagy Duna-ágtól 50 méterre, Pócsmegyer-Surány üdülőtelepen található. A vendégház két külön bejáratú apartmanból áll. A szigeten három horgásztó is várja a sport kedvelőit.

Kutyabarát éttermek és borbárok terén igazán el lettünk kényeztetve a hónapban! Nézzük kiknél tudunk finomakat enni-inni kutyánk társaságában!

Mindig nagy öröm, ha balatoni vendéglátó hely csatlakozik a Kutyabarát.hu partnerei közé!

A Kerék Csárda és Dombföldi Márton pince hangulatos környezetben, finom ételspecialitásokkal és minőségi borokkal várja vendégeit Hévíz-Egregy gyönyörű domboldalán, már 1985 óta.

A minőségi borok kedvelőinek két jó hírünk is van:

Csatlakozott hozzánk a Bazilika impozáns közelében lévő, kutyás körökben méltán népszerű 0,75 bistro!

A finom ételek és menük mellett, figyelemre méltó, hogy minden csütörtökön borkóstolóval készülnek a borkedvelők számára.

Szintén impozáns környéken, a Szent Gellér téren várja a kutyásokat a Palack!

A Palack multifunkcionális színfoltja a XI. kerület bohém negyedének. Térjetek be egy elviteles szendvics ebédre, vagy egy könnyű délutáni fröccsre, esetleg egy kellemes esti borozgatásra.

A hamburger és street food kedvelőinek is kedvezünk! Kutyáddal is betérhetsz a Dob utcai Deep Burger-be, ahol belekóstolhatsz Amerikába. Prémium alapanyagokkal és igazi street food életérzéssel várnak Titeket!

A Neverland egy szórakoztató központ szabadulószobákkal, étteremmel, bárral, VIP klubhelyiséggel és színpaddal, ahol imádják a kutyákat, és szeretettel várják őket!

Kávézók terén sincs okunk panaszra. Az utóbbi hetekben 4 új kutyabarát kávézóval is bővült a listánk!

A Cafe Frei Gödöllő a világ kedvenc kávéit, teáit, süteményeit hozza el, több mint 70 kávé-recepttel, egészség-italokkal és süteményekkel várják kutyás vendégeiket is.

A Monszun Coffe&More a Malajziai esőerdő ihlette, eklektikus kis búvóhely Hűvösvölgy szívében. Isteni szendvicsekkel, prémium pékáruval, villás reggelivel, napi levesekkel, salátával, házi készítésű süteményekkel várnak mindenkit.

A Chilli Village bisztró és bolt a magyar kézműves chiliszószok gyűjtőhelye szerte az országból. A chilis termékek igen széles választékát házias konyhájuk kínálatába is becsempészik. Változatos napi menüvel is várnak Titeket!

Ha Újlipótvárosban jársz, mindenképp térj be a Bean my Lover Specialty Coffee Bar -ba! Gyönyörű olaszos hangulatú kis ékszerdoboz, ahol kiváló minőségű világos pörkölésű specialty kávét készítenek és egész napos finom reggelivel várnak.

Két új debreceni (!) bárral, clubbal bővült a paletta!

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának szívében. Koncertekkel, programokkal, minőségi italokkal várnak Titeket. Májustól szeptemberig pedig a tágas teraszon is fogadják a vendégeket!

A Roncsbár Debrecen egyedülálló, multikulturális, retro atmoszférájú szórakozóhelye, egyedi designnal és egész éves „fesztivál-hangulattal”.

Érdemes figyelni facebook és instagram oldalainkat, hiszen az újonnan jelentkező kutyabarát szolgáltatókat folyamatosan megosztjuk ott Veletek! 

„Együtt mindenhová!”

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...