Saját KB bal
Saját KB jobb

Van egy hely a Városligetben, ahol külön étlappal várják kedvencedet

Hazánkban is egyre több a pozitív tapasztalat, ami a kutyabarát helyeket illeti. A szolgáltatók, szállások, éttermek vezetői az elmúlt években döbbentek rá igazán, hogy a kutyásokba érdemes bizalmat fektetni, mert maximálisan meghálálják. És hogy máshogy érdemes működtetni egy kutyabarát helyet, mint szimpatikusan és kreatívan? Nem véletlenül számít az egyik legkülönlegesebb „hatlábú” helynek a Nyereg – a Városliget szívében.

2015-ben először, majd tavaly is elnyerte a Városliget tölgyei és fűzfái között megbújó kultúrbisztró az Év Kutyabarát Helye Pályázat különdíját.

„A Nyeregben minden megvan, amiért egy kutyaszív doboghat” – szól a hely mottója, ahol nem csak megtűrik a kutyát, hanem egyenesen építenek is rá, mint fogyasztóra.

Érkezzünk gyalog, futva, bringával vagy akár lóháton, a Nyereg kapui nyitva állnak mindenki előtt – és mivel a Városliget a kutyások paradicsoma, legjobb barátunkat olyannyira tárt karokkal fogadják, hogy elkészítették a külön kutyák számára szóló étlapot, a Kiskedvenc Menüt.

A Nyereg étteremnek mindig is fontos volt koncepciójuk kialakításakor, hogy egy olyan egyedülálló szolgáltatást nyújtsanak a gazdik számára is, amivel nem sűrűn találkozhatnak itthon. Így született meg az étterem vezetőségének elhatározása, hogy létrehozzák a Kiskedvenc Menüt négylábú vendégeik részére is, így ők sem unatkoznak, amíg gazdájuk megpihen egy kicsit.

A Kiskedvenc Menüben olyan különleges, ínycsiklandó fogások is helyet kaptak, amelyek összetevőiben szerepel a vörösáfonya, a szarvashús vagy éppen az aloe vera. Ezeknek még mi is nehezen tudnánk ellenállni.

Az ínyencek kedvenc fogásai mellett az étlapon kölyök- és felnőtt kutyusok részére is megtalálhatók a számukra megfelelő ételek. De ha csak egy kis nasira vágyik a kutyusod, akkor is a legjobb helyen jártok, hiszen a városligeti étterem a legízletesebb fogásokkal várja.

Ahol a gazdit szeretettel fogadják, ott a kutya sem lehet hívatlan vendég. Úgyhogy Nyeregbe!

 

 

 

Cikkajánló:

Egyre többen keresnek kutyabarát szállást

Ezen a 7 fürdőhelyen biztosan szívesen látnak kutyáddal

Nyakunkon a szúnyogszezon – a szívférgesség halálos veszély a kutyáknak, de a gazdik is megfertőződhetnek

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...