Túlélte a hét összekötött szájú, zsákba tett kutyus Monoron

Monor határában találta meg az egyik állatvédő azt a zárt zsákot, ami késő este az út szélén hevert. A látványt, ami elé tárult, nem kívánja senkinek. A hét kiskutya száját és lábait szigetelő szalaggal kötözték össze, majd magukra hagyták őket meghalni. Ők csodával határos módon túlélték, pedig az elkövető alapos volt. Nyomravezetői díjat ajánlottak fel, hogy megtalálják a tettest.

„Era az út szélén állva épp indult volna tovább Káváról Bényére, amikor az autó fényszórójában az eddig kicsit se furcsa dombocska a távolban hullámozni kezdett.
Percekig csak nézte és azon gondolkozott: amit lát, az a valóság vagy csak a fáradtság miatt a képzelete játszik vele? Várt pár percet… semmi. Majd mikor indult volta a dombocska ismét hullámozni kezdett a távolban. Kiszállt és elindult, hogy megnézze. Ahogy egyre közelebb ért, halk nyüszögést hallott. A hullámzó dombocska egy zsák volt. Már tudta, amit nem akart tudni…. de arra, amit látott a zsák felnyitásakor még ő sem számított. Sokat megélt állatvédő, de az a borzalom, amit látott, őt is megdöbbentette. 7 apró lélek és mindegyik baba szája és lába egyesével, szigetelőszalaggal összekötve! Gondos és alapos volt a „gyilkosuk”, a biztos halálba akarta küldeni őket, esélyt sem adva nekik az életre.”
– olvasható az állatmentők közösségi oldalán.


 

A kölyköket a Csellengők Állatotthon vette magához, azóta megtisztították őket a szoros ragasztótól, és megkapták az élősködők elleni kezelést. Sajnos az átélt sokk hatással sokkal nehezebb lesz megbirkózniuk.

A kis „zsákos Frodók” megsegítéséről és a nyomravezetői díjról további részleteket tudhattok meg a Csellengők Állatotthontól.

 

További híreink:

Még mindig keresik a végletekig elhanyagolt pulit

Kutyát loptak, mert megtetszett nekik

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Monor és Környéke Csellengők Állatotthon

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...