Saját KB bal
Saját KB jobb

Élő adásban mászott elő egy hölgy kutyája a tornádó törmeléke alól

Éppen interjút készítettek a 2013-as oklahoma-i tornádó egyik túlélőjével. Barbara Garcia az átélt borzalmakról és kutyája, Bowser elvesztéséről beszélt éppen, amikor a híradósok egyike észrevette a romok alá szorult állatot. 

Mrs. Garcia újra élte a tragikus eseményt a helyszínen, ahol a 200 mérföld / órás sebességű szélvihar mindent letarolt. Megmutatta, hol állt a saját és a szomszédok háza, amiből semmi nem maradt. 45 éve élt azon a helyen.

„Csak ültem egy széken, kezemben a kutyámmal. Ilyen esetekre 30 éve az volt a terv, hogy abba a kis fürdőszobába kell bemenni. Arrébb gurultam, és amikor megálltam, csak egy tűzhelyet láttam magam előtt. Nem vesztettem el az eszméletemet, kiabáltam a kutyámnak, de nem válaszolt, nem jött. Tudtam, hogy valahol ott kell lennie.”

Ahogy a hölgy beszélt, a híradóstáb egyik tagja észrevette, ahogy a kutya megpróbálja kidugni a fejét a romok közül. Mrs. Garcia leguggolt, és örömmel segített kedvencének kiszabadulni. Láthatóan az állat akkor erős stresszhatás alatt állt, később biztosan ő is megélte az egymásra találás boldogságát.

„Azt gondoltam, Isten reagált egy imára, hogy jól legyek, de úgy látom, mindkét imára reagált” – mondta a hölgy, mielőtt elvezették őt és kutyáját a romok közül.

Egy hónappal később a híressé vált schanuzer, Bowser már kiegyensúlyozottan sétált gazdájával, a házuk újjáépítéséig barátok fogadták őket magukhoz.

 

További csodás megmenekülések:

Túlélte a tornádót a kutya, 9 nap után találtak rá

Elütötték, majd elaltatták – mindkettőt túlélte

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Sky News

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...