ÉttermekVendéglátóhelyek

zip’s BEER & Tapas

A zip’s BEER & Tapas a zip’s brewhouse második, 2020-as, kombinált gourmet italozója és falatozója Miskolc legélénkebb éjszakai terén, a Szinva teraszon. 20 féle csapolt sörrel várjuk vendégeinket.

Ugye tudtátok, hogy bármikor jöhettek hozzánk kutyástól?
Állandó helyszíni jutalomfalat-készlettel és egy kis gazdi segédanyaggal várunk Titeket: ha kivételesen épp otthon felejtettétek a sétáltatás elengedhetetlen tartozékát, a lebomló „összeszedő“ zacskót, akkor ezentúl nálunk felvehettek párat, hogy felvehessétek…
Jelszó: #zöldzips
A jól bevált és jól ismert zip’s BEER & Restaurant elmúlt nyolc éve után másképp is meg kellett formáznunk mindazt, amit képviselünk és amit még izgalmasnak tartunk a nagyvilágban. Ezért a zip’s BEER & Tapas-t egyszerre három erős talapzatra emeltük. Olyanokra, amelyekben bármikor vakon hiszünk, és amiket egy saját utazáson is megállíthatatlanul próbálgatunk!

Craft sör — kreatív tapasok — magas bárkultúra

Ezt a triót, ami már magában is merénylet a közönségre, csakis magas minőségben kínáljuk. Marad a fókusz az italkultúrán, azon belül is főleg a craft sörön. Nagy kezdőfordulat, hogy ebben a gasztro-gócpontban a zip’s brewhouse saját sörkínálatán kívül folyamatosan tartunk vendégsöröket válogatott magyar és külföldi sörfőzdéktől is. Ez a nemzetközi craft beer bár profil kap méltó társat különböző magyaros és nemzeti tapasok formájában.
A tapas spanyol eredetű, különböző típusú — eredetileg – italkísérő falatka. Lehet kis szendvics, koktélfalat, mártogatós, sajt, sonka, kolbász, nyárs, saláta, de a ropogtatnivalótól a rántott mindenen át a miniserpenyős egytálételig bármi, ami — amennyire kicsi, annyira — ízbomba.

Tapasok minden évszakra, minden hónapra

Egész évben kínálunk állandó, signature tapasokat, az évszakoknak megfelelő variációkban, de emellett minden hónapban „sztárvendég-fókuszt“ kap egy-egy nemzet vagy magyar régió a sörével és a konyhájával. Jellemző fogásaikat készítjük el zip’s-esített tapasok formájában. (Képzeljétek el ezt például svéd hónapként vagy Balaton-felvidéki #ZBT hónapként). Ahogyan a törzs-tapasainkhoz, úgy a vendég-tapasainkhoz is igyekszünk a küldőterületről — az elérhető legnagyobb arányban — csak minőségi, lehetőleg kistermelői alapanyagokat felhasználni.

Tapasok minden napszakra

Hisszük, hogy a tapasok, mint jó titkosügynökök, minden alkalomhoz megfelelően tudnak beöltözni. Így túl az eredeti italkorcsolya-funkción, egész napi étkezést rendezünk meg tapas-akciófilm formájában:
Tapas reggeli menü — tapas ebédmenü — tapas vacsora, tapas-show formájában.
Tapasos koncepciónk lényege, hogy kisebb mennyiségű, változó falatokból magatoknak válogathattok össze főételnyi adagot.
A zip’s BEER & Restaurant reggelije átköltözik a zip’s BEER & Tapas új világába, új méretre szabva. Ugyanígy a napi ebédmenü-ajánlat is teljesen egyedi — tapasosított verzióban csalogat. Egyetek hárométkezésnyi változatosságban, és csak egyszer fizettek, egyszer híztok! Hát nem ez az évezred üzlete?

Tapasok minden étrendhez

A tapasok freestyle variálhatósága nekünk is nagy szabadságot és kreatív teret ad, hogy teljesítsük eddigi kívánságaitokat, és mindenkit táncba hívjunk velük. Rendszeresen várhatóak tapasaink a következő attribútumokkal:
fitt — gluténmentes — laktózmentes — vegán — vegetáriánus
Ez ugyanígy igaz a reggelire, az ebédre és a havi nemzeti/országrégiós vendégkínálatra is.

A kulturista sör világjeggyel tér vissza

Kulturista sörünket, a Miskolci Mosaicot is bevetjük az akcióba. Főszereplésével a zip’s brewhouse Facebook oldalán közel egy éven át fotóriport-sorozatban mutattuk be szülővárosunkat, Miskolcot a világnak, most pedig a Mosaic a világot fogja bemutatni szülővárosának. Mindig az aktuális hónap vendégrégiójáról/országáról tár fel érdekességeket.

zip’s beer & Tapas, mint sörszaküzlet és alkalmi delikátesz

Küldetésünk, hogy a vendéglátás mellett párhuzamosan otthoni fogyasztásra is versenyképesen kínáljunk opciókat. Egyrészt ezért rendeztünk be egy sörhűtő részleget üveges söröknek; innen elvitelre is csemegézhettek.
A vendégrégiók és nemzetek finomságait, az általunk is felhasznált válogatott alapanyagokat pedig nyersanyag formájában is igyekszünk elérhetővé tenni vendégeinknek. Ha valami ízlett, csak sandítsatok oldalra, hátha a titkos hozzávaló haza is vihető.

Weboldal

E-mail: [email protected]

Telefon: +3620 413 6798 (Jászberényi Zoltán)

Facebook

Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi út 26.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...