CukrászdákVendéglátóhelyek

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

A Zabrakadabra egészséges cukrászműhely legfőbb küldetése az egészséges táplálkozás hirdetése, amely által is közelebb kerülhetünk a lelki egyensúlyunkhoz. Számunkra fontosak a cukorbetegek, a különböző ételallergiában szenvedők, diétázók, fogyókúrázók és mindenki, aki szem előtt tartja az egészségtudatos életmódot.

Egy erős és egységes kapcsolat az elme, a test és a szellem között eredményezi a boldogságot és az egészséget. A rendszeres fehér liszt és a mértéktelen cukorfogyasztás szerepet játszik az elhízás, a cukorbetegség és bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásában. Továbbá napjainkra egyre többen szenvednek ételallergiában, amelyhez, a tudományos kutatások alapján, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás és az élelmiszerekben fellelhető mesterséges adalékanyagok is hozzájárulnak.

Glutén- és laktózmentes termékeink gyártása és tárolása a többi terméktől elkülönítve, szeparált cukrászműhelyben történik.

Vegán süteményeink, tortáink glutén-, laktóz-, cukor- és tojásmentesek. A liszttel készülő desszertjeink finomított liszt helyett teljeskiőrlésű búza-, illetve tönkölybúzalisztből készülnek.

Termékeink energiatartalma a hagyományos tortákénál jóval alacsonyabb, ezért a fogyókúrázók is könnyedén beilleszthetik az étrendjükbe. A cukor helyettesítésére kizárólag xilitet (nyírfacukrot) és eritritolt használunk, energiatartamuk jóval alacsonyabb, mint a hagyományos cukoré, ennek ellenére kiváló ízharmóniát teremtenek.

Főcukrászunk végzős dietetikushallgató, a megfelelő alapanyagok és arányok kiválasztása az ő szakmai feladata, felelőssége. Az oldalon szereplő tortákon kívül vállaljuk még egyedi elképzelésű sütemények illetve torták (esküvői, forma torta) elkészítését is.

A házhozszállítás kerületen belül ingyenes.

Várunk mindenkit szeretettel Egészséges Cukrászműhelyünkben! Zabrakadabra Cukrászműhely az egészséges finomságok otthona!

Cégvezetés,marketing :

Ruzsányi Dániel +36706798336

Rendelésfelvétel,torta-info :

Schreiber Andrea +36205348484

Hétfő – Péntek: 10.00 – 20.00

Szombat: 10.00 – 19.00

Vasárnap: 10.00 – 18.00

Cím: 1094 Budapest, Ferenc krt.1.
Telefon: +3620 534 8484
E-mail: [email protected]
Facebook

http://zabrakadabra.com

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...