Boltok és üzletközpontok

Pécs Plaza

Tudjuk, hogy minden szabadidődet legszívesebben kiskedvenceddel töltenéd, ezért sok szeretettel várjuk négylábú társadat is a Pécs Plazában.

A kutyusok pórázon, saját lábukon közlekedhetnek bevásárlóközpontunk közösségi részein, illetve bevihetők azokba az üzletekbe, melyek bejáratán ezt matrica jelzi.

Jelenleg az alábbi üzletekben vásárolhatsz kutyusoddal együtt:

Kutyaszertár

Mosolyország Játszóház (előtérbe)

Cutler (előtérbe)

Cool Kids Junior Divat

Rafting Optika

Duna House

Beatrix Bizsu

Two Time Óraszalon

MobilVilág

StoreNmore

Irka-Firka Papír Írószer

Játék-Toys Pláza Játékbolt

Kincses Sziget

Z&A Multibrand

A lista folyamatosan bővül, nézz vissza később is!

2017 októberében rendezték meg hagyományteremtő célzattal az első „kutyás futást”:


Kattints a képre további fotókért!

A Misina Állatmenhely is rendszeres vendége a Pécs Plazanak:


Kattints a képre további fotókért!

A Pécsi Mentőkutyás Egyesület is rendszeresen látogatja az üzletközpontot:


Kattints a képre további fotókért!

HÁZIREND

Kedves Látogatónk!

A Pécs Plaza állatbarát bevásárlóközpont. Amennyiben kisállattal érkezel, kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi házirended, köszönjük!

A Pécs Plaza területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek, továbbá mindazon üzletekbe is bevihetők, amelyek ezt külön engedélyezik és ennek tényét piktogrammal jelzik. Ez alól kivételt képeznek az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségek, az ételudvar egész területe, a Cinema City által bérelt terület, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségek.

Nem hozhatók be a Bevásárlóközpont területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

 A Bevásárlóközpont területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére és féken tartására alkalmas.

A Bevásárlóközpont területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.

Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, megfelelő idegrendszerű, tiszta, ápolt állatot hozhat be és vezethet a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.

 Az állatot felvezető/behozó személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.

A Bevásárlóközpont területén az állat minden cselekedetéért a felvezető, a hordozóban behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.

A Bevásárlóközpont engedélyezett területére kizárólag olyan kutyát lehet behozni, amely chippel ellátott és veszettség ellen beoltott.

A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia a kutya oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Bevásárlóközpont szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére fel kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltás megléte.

A Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze a kutya oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét. A Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét, akkor a kutya és az állatot felvezető/behozó személy a bevásárlóközpont területéről kivezethető.

 A Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben az állatot felvezető/behozó személy a Házirend jelen pontjában foglalt szabályait megszegi, akkor az állat és az állatot felvezető/behozó személy a bevásárlóközpont területéről kivezethető. A Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a kutya nem rendelkezik azonosító chippel, akkor a kutya és az állatot felvezető/behozó személy a bevásárlóközpont területéről kivezethető.

 Amennyiben az állat a Bevásárlóközpont területére piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a Bevásárlóközpont munkatársa számára jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.

A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.

Köszönjük, hogy felelős állattartóként együttműködsz velünk! Várunk szeretettel kiskedvenceddel együtt!

Pécs Plaza

A KUTYASZERTÁRBAN mindig friss vízzel várják kedvencedet, ha megszomjazna! Az üzletet a Hádával szemben találod.

Együttműködő Partnerünk a kutyabarát.hu

Üzletek

Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00

Vasárnap: 9:00 – 18:00

Cím: 7632 Pécs, Megyeri út 76.
Telefon: +36 72 529 329
Email: [email protected]
Facebook

Mikrochip leolvasó hely

http://www.pecsplaza.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...