Kutyapanziók

Vidám Tappancs Játszóház

„A kutyák szőrös gyerekek”- állítja Csányi Vilmos etológus. Ebből induljunk ki és ha elfogadjuk a professzor úr meghatározását, akkor tekintsünk is úgy rájuk mint a gyerekekre.

Mint felelősségteljes gazdik igyekszünk megadni nekik mindent amire szükségük van, finom étkeket, kellemes fekhelyet, okítatjuk, tanítjuk, engedelmesnek lenni, szót fogadni, esetleg iskolába visszük és sokat-sokat játszunk velük, hiszen ők ugyebár „gyerekek”!

Azonban előfordulhat, hogy a gazdinak olyan elfoglaltsága akad ahová nem viheti magával a „gyereket”, vagy egyszerűen csak kikapcsolódna kicsit és nem szeretné magára hagyni. Vagy egyszerűen csak örömet akar szerezni neki. Ilyenkor jól jön egy pajtás akivel lehet együtt játszani, rohangálni, ugrálni pár órát vagy akár egész nap , felügyelet alatt , míg a gazdi érte jön.

Ehhez szeretnénk Brunó kutyámmal segítséget nyújtani.

20 éve van kutyánk, előbb apa és fia két cokker spániel, akik 14 -14 évesen hagytak itt bennünket és most van egy 14 hónapos bűbájos labradorunk : Brunó. Adott egy nagy ház, kerttel, egy végtelen játékos , barátságos kutya és a gazdi aki imádja a kutyákat. Ez hozta a következő gondolatot: az ember gyerekeket elviszik a szülők játszóházba , hogy más gyerekekkel együtt játszanak, hiszen mégis csak az a nekik való társaság, nos, nem ez kell a mi „szőrös gyerekeinek” is!

Ha Egerben vagy környékén lakik vagy itt tölti szabadságát, szeretettel várjuk a játszani vágyó kutyákat a Vidám Tappancs játszóházba.

Figyelem: mindenki épsége és biztonsága érdekében:

– csak oltási könyvel és csippel ellátott, féregtelenített kutyákat tudunk fogadni.
– tüzelő kutyákat, kérem, ne hozzanak közösségbe

Cím: 3394 Egerszalók, Kossuth u. 150.
Telefon: +3620 9147287
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...