Kutyás szolgáltatásokKutyatáp-lelőhelyek

Suller Táp

Állatbarátoktól kaphatsz személyre szabott szakértői tanácsot – Minket is várnak otthon a kedvenceink, akiknek a legjobb minőséget igyekszünk nyújtani, mind étkezés, mind ápolás területén, miért is kezelnénk máshogy a te kutyád, cicád?

Ismerjük a kiskedvencek mindennapjait, így gyorsan és hatékonyan válaszoljuk meg kérdéseid. Tudjuk, hogy ők is családtagok, így nekik is a legjobb eledel, felszerelés és bánásmód jár!

Tudjuk, mennyire fontos az, hogy a kedvencek hosszú, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet éljenek.

Nálunk személyre szabott tanácsadást is kapsz.

Ha allergiás a kutyusod vagy a cicád, akkor sem kell aggódni, megkeressük neki azt a tápot, ami nem csak egészséges számára, de szívesen is fogyasztja.

Széles termékválaszték

Mivel minden kiskedvenc mást szeret jobban és másra is van szüksége, széles termékkínálattal várjuk vásárlóinkat, így biztosan a legjobbat választhatod ki kutyád vagy cicád számára.

A név kötelez

Édesapánk, Suller József 15 évvel ezelőtt kezdett el haszonállat takarmányozással foglalkozni, így vált az ország legjobb három SANO kereskedőjének egyikévé.

Mára a cégünk mely családi vállalkozássá alakult, a kutya, macska eledelek, felszerelések és táplálékkiegészítők mellett immáron akvarisztika és terrarisztika részleggel is bővült, még tovább erősítve a felelős állattartást.

Nyíregyházi Kutya Klub – Élményteli közösségi alkalmak

Nyíregyházi vagy, esetleg a környéken laksz? Szeretettel várunk klubunkba, ahol nemcsak online tartjuk a kapcsolatot, de személyes találkozókra is invitáljuk tagjainkat.  Minden évben megrendezzük a Nyíregyházi kutya klub találkozót ahol színvonalas programokkal, bemutatókkal és versenyekkel készülünk. Barátkozunk, megosztjuk egymással kutyás tapasztalatainkat.

Ezeket az eseményeket általában összevonjuk még valamivel, például ingyenes karomvágással és otthoni ápolási tanácsokkal is kedveskedünk a klubtagok számára

Ha nem tudsz személyesen jönni, bátran keress minket telefonon, e-mailben, és Facebook üzenetben is!

suller táp

Nyitva tartás:

Hétfő -Péntek: 9.00 – 18.00 

Szombat – Vasárnap : 9.00 – 14.00

Cím: 4400 Nyíregyháza, Kert utca 21.
Telefon: +36 20 295 1116
E-mail: [email protected]
Facebook

Weboldal

Cím: 4400 Nyíregyháza, Kert utca 21.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...