Kutyás szolgáltatásokKutyatáp-lelőhelyek

Suller Táp

Állatbarátoktól kaphatsz személyre szabott szakértői tanácsot – Minket is várnak otthon a kedvenceink, akiknek a legjobb minőséget igyekszünk nyújtani, mind étkezés, mind ápolás területén, miért is kezelnénk máshogy a te kutyád, cicád?

Ismerjük a kiskedvencek mindennapjait, így gyorsan és hatékonyan válaszoljuk meg kérdéseid. Tudjuk, hogy ők is családtagok, így nekik is a legjobb eledel, felszerelés és bánásmód jár!

Tudjuk, mennyire fontos az, hogy a kedvencek hosszú, kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet éljenek.

Nálunk személyre szabott tanácsadást is kapsz.

Ha allergiás a kutyusod vagy a cicád, akkor sem kell aggódni, megkeressük neki azt a tápot, ami nem csak egészséges számára, de szívesen is fogyasztja.

Széles termékválaszték

Mivel minden kiskedvenc mást szeret jobban és másra is van szüksége, széles termékkínálattal várjuk vásárlóinkat, így biztosan a legjobbat választhatod ki kutyád vagy cicád számára.

A név kötelez

Édesapánk, Suller József 15 évvel ezelőtt kezdett el haszonállat takarmányozással foglalkozni, így vált az ország legjobb három SANO kereskedőjének egyikévé.

Mára a cégünk, mely családi vállalkozássá alakult, kutya- és macskaeledelekkel, felszereléssel, táplálékkiegészítőkkel is foglalkozik, még tovább erősítve a felelős állattartást.

Nyíregyházi Kutya Klub – Élményteli közösségi alkalmak

Nyíregyházi vagy, esetleg a környéken laksz? Szeretettel várunk klubunkba, ahol nemcsak online tartjuk a kapcsolatot, de személyes találkozókra is invitáljuk tagjainkat. Sétálunk, barátkozunk, megosztjuk egymással a kutyás tapasztalatainkat.

Ezeket az eseményeket általában összevonjuk még valamivel, például ingyenes karomvágással és otthoni ápolási tanácsokkal is kedveskedünk a klubtagok számára.

Ha nem tudsz személyesen jönni, bátran keress minket telefonon, e-mailben, és Facebook üzenetben is!

Hétfő -Péntek: 8.00 – 17.00 

Szombat – Vasárnap : 8.00 – 13.00

Cím: 4400 Nyíregyháza Tokaji út 3.
Telefon: +36 20 295 1116
E-mail: [email protected]
Facebook

http://kutyakajas.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...