Tölgyfa Étterem & Pub

2019. áprilisában úgy döntöttünk – mi, egy fiatal vendéglátós pár -, hogy a sokéves, szakmában szerzett tapasztalatunkat inkább egy saját helyen kamatoztatjuk. Így született meg a Tölgyfa Étterem & Pub Zamárdiban.

Úgy gondoljuk, hogy amit nem szívvel-lélekkel csinál az ember, az kevésbé lehet jó. Mindig arra törekszünk, hogy egy olyan közösségi teret, éttermet hozzunk létre, ahol barátságos, családias hangulat mellett lehet enni egy „MarhaJóHúsleves”-t, hamburgert, egy jó steak-et, és meginni mellé egy ütős koktélt, kibontani egy palack balatoni bort, focimeccset nézni, vagy éppen ledönteni egy ébresztő kávét a bundás kenyér mellé a napsütéses teraszon. Azt tartjuk szem előtt, hogy mosolyt csaljunk vendégeink arcára és mindenki elégedetten távozzon, akár egyedül, akár családdal, akár kerékpárral vagy akár kis kedvenccel érkezik.

Konyhánk különlegessége, hogy főként szezonális alapanyagokkal dolgozunk és a környékbeli kistermelők portékáiból is szemezgetünk. Ennek köszönhető, hogy egy szezonban háromszor váltunk étlapot.

Célunk, hogy egyszerű, de mégis különleges ételeket készítsünk és kielégítsünk minden igényt, legyenek azok magyaros ételek, steet food „kaják”, vegán vagy vegetáriánus fogások, hal-, marha-,sertés- vagy szárnyasokból készült menük kedvelőinek. Éttermünk szezonálisan működik, a nap első sugaraival érkezünk, azaz általában márciusban nyitunk és novemberben zárunk, mert azt valljuk, hogy a Balaton ősszel is gyönyörű.

A kutyussal betérők számára rendelkezésre áll etető-, itatótál, kutyazacsi, tappancsos kutyakosár, amit előszeretettel igénybe is vesznek az ebek, emellett kedveskedünk gumicsirkével, labdával, rágcsicsonttal és jutalomfalatokkal.

Összességében ezek vagyunk mi, Barbi, Peti és a TölgyfaTím!

Várunk mindenkit sok szeretettel és széles mosollyal!

Tölgyfa Étterem

Nyitva tartás: minden nap reggel 9-től este 10-óráig

Telefon: +36 84 343 401

Facebook

Cím: 8621 Zamárdi, Zöldfa u. 3.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...