Nekeresd Birtok

Várunk szeretettel a Nekeresd Birtokon! 3 csillagos panziónk kialakításában fontos szerepet kapott a természetközeliség. A falu szélén, erdő mentén, gyönyörű, természetes környezetben várjuk a pihenni vágyókat.

Kutyásként mi is tudjuk, mennyi plusz tervezgetéssel jár egy utazás vagy nyaralás, amennyiben egy négylábúval osztjuk meg mindennapjainkat. Mi legyen a megoldás? Kutyapanzió, rokon, barát, szomszéd? Legjobb megoldás, ha együtt kapcsolódhatunk ki kedvencünkkel.

nekeresd

Gyakran előfordul, hogy vendégeink négylábú barátaikat is magukkal hoznák, mert nem szívesen hagynák őket  otthon. Erre nálunk van is lehetőség! Panziónk állatbarát, ami nemcsak azt jelenti, hogy udvart biztosítunk súly- és méretkorlátozás nélkül a kedvencek számára, hanem azon dolgozunk, hogy a gazdik igény esetén, velük is aludhassanak faházainkban vagy (25-kg-ig) a külön bejárattal rendelkező szobánkban. Egy szobában, illetve faházban egyidejűleg 2 kutyát áll módunkban fogadni a gazdival együtt.

A jókedv garantált, hiszen hatalmas, körbekerített udvarunk lehetővé teszi, hogy 1200 nm2 területen a kedvencek is kedvükre futkározhassanak.

nekeresd

Ajánlatunk különlegessége, hogy a birtok 9 db szobája teljes egészében is lefoglalható, ezért ideális helyszíne lehet nagy baráti és családi összejöveteleknek, esküvőknek, céges rendezvényeknek – akár egy 32 fős társaság számára nyújtva kényelmes szállást.

Az udvaron medence, szauna, játékterem, borospince is található, és a legkisebbekre gondolva kinti játszótér, csúszdák, hinták, trambulin, kis házikó és benti játszósarok is kialakításra került.

nekeresd

E-mail:  [email protected]

Telefon: +3630 363 5040

Facebook

Cím: 7039 Németkér, Vörösmarty u. 36.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...