Sunset Resort Apartmanhotel

Korszerű technikai megoldások és kényelmi szolgáltatások révén született meg 2020-ban, a Balaton legizgalmasabb városában, Fonyódon a Sunset Resort Apartmanhotel.

A közvetlen vízparti épület különböző adottságú apartmanokkal, saját szervezésű, egyedi programokkal és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal kínálja az igazi balatoni kikapcsolódást!

A Magyarországon is egyedülálló megoldásoknak köszönhetően az apartmanház félautomatizáltan működik, ugyanis a foglalástól a kijelentkezésig minden folyamat személyzet nélkül zajlik le. A check-in, az apartmanok kinyitása, a szolgáltatások igénylése egyetlen mobil applikáció segítségével koordinálható. Továbbá a szállóvendégek itt értesülhetnek a Sunset Resort ingyenes rendezvényeiről, különféle szolgáltatások használatáról, bérbe vételi lehetőségeikről és áraikról is.

A modernizáció abban is megmutatkozik, hogy különféle automaták kínálják a gondosan kiválasztott ételeket és italokat és, ahogy a ház egész területén, úgy itt is, kizárólag bankkártyával rendezhető a számla.

Ha Sunset Resort, akkor pihentető légkör, önfeledt szórakozás és hamisítatlan programok! Célunk, hogy emlékezetes kikapcsolódásban legyen része minden „sunsetezőnek”, így programpalettánkat is ennek tükrében alakítottuk ki. Ne hagyja ki, ha nálunk jár, vendégeink kedvencét, a Sunset stéget és  az egyedi óriás hintát sem, ahonnan zavartalanul csodálható a festői badacsonyi panoráma! Június 26-tól augusztus végéig minden délelőtt frissítő idény gyümölcsöket kínálunk Vendégeinknek ingyenesen a belső udvarban, a medence mellől. A szezon végével nem szűnik meg a meglepetések sora, hiszen ha nem is gyümölcsöket, de idényre igazított ajándékokkal és szolgáltatásokkal várunk minden ideérkezőt!

Sunset Resort

Különféle stílusú, méretű és fekvésű apartmanjaink lehetőséget adnak, hogy párok vagy családok és akár nagyobb baráti társaságok is kényelmesen töltsék pihenésüket a Balaton közvetlen közelében. Exkluzív, tágas apartmanjaink a privát szférát szem előtt tartva dupla teraszokkal, jakuzzival, kültéri étkezővel és grillsütővel kínálnak maximális közösségi élményt.

Szeretettel fogadjuk a kis kedvenceket is; vendégeinknek lehetősége van foglaláskor jelezni, hogy kutyájukkal érkeznek és lefoglalni különleges kutyás bekészítéseinket is. A híres fonyódi kutyás strand is percek alatt elérhető autóval és akik, fürdés előtt megsétáltatnák kutyusokat, azoknak gyalog is lehetőségük van eljutni oda.

Óriás stégünk nem csak a gazdikat, de kutyáikat is szeretettel várja egy kis napozásra közvetlen a víz mellett!

A Sunset Resortban való megszállás nem csupán egy átlagos pihenést jelent, tapasztalja meg a „sunsetezés” élményét és mutassa meg négylábú társának is milyen az igazi kikapcsolódás!

Weboldal

Facebook

E-mail: [email protected]

Telefon: +3620 425 3366

Cím: 8640 Fonyód, Fürdő utca 36.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...