Kutyafuttatók

Lipton park – fóti kutyafuttató

Fóton egy kutyabarát álmodta meg a Lipton parkot, és pályázott meg egy környezetvédelmi pályázatot, melyet sikeresen el is nyert. Ez az összeg azonban még kevés volt a tervek megvalósításához, ezért civilek, cégek, kutyások segítsége által nyerte el jelenlegi formáját.

Az 1000m2-es önkormányzati tulajdonban elterülő, teljes mértékben biztonságos futtató, a kutyás társadalom nagy kincse lett. A bejáratnál a házirend elolvasása kötelező, és be is tartandó.
Belépéskor egy zsilipes kapurendszer fogadja az oda érkezőket, mely által egy biztonsági zónája is van mind a gazdáknak, mind szoktatási, ismerkedési lehetőség a kutyáknak. A futtató egy fák által beárnyékolt ligetes területen található. Fellelhető benne 2 pad, kukák, speciális kutyakaki gyűjtő kuka, eü doboz és a játékoknak tároló.
2019 ősze óta üzemel az ingyenes park, hétfőtől vasárnapig 7:00-20:00 óra között várja a kutyulni vágyókat. Aki pedig a futáson, szaladgáláson kívül többre vágyna, ők is megtalálják a maguk számára megfelelő lehetőségeket az autógumikból kialakított akadálypályák és az agility ugrató által.
Az egyre népszerűbb futtatót már nem csak a fótiak és környékbeli kutyások, hanem a peremkerületekben lakók is felfedezték maguknak, mint ideális helyszínt az önfeledt szaladgálásra.

 

Facebook

Telefon: +3670 434 8381

Nyitva tartás:

Hétfő – Szerda: 7.00 – 20.00

Csütörtök: 7.00 – 20.00

Péntek – Vasárnap: 7.00 – 20.00

Cím: 2151 Fót, Hársfa utca

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...