Kutyakozmetikák

Sophie Szépségszalon és Kutyakozmetika

Kutyakozmetikám, ahol örömmel fogadok minden  vendéget és gazdiját. Nálam a gazdi is örömmel látott vendég. A szakmámat élvezetből kezdtem el, mivel felismertem, hogy számomra nem elég az irodai munkavégzés, hanem valami kreatív, alkotói dologra vágytam.  Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a hobbim lett a hivatásom. 

Mindig is imádtam a kutyákat, de amióta a saját kis csöppségem hozzám került azóta tudom, hogy az én világom az bizony kutyás! Elsajátítottam a kutyakozmetika alapját és azóta is folyamatosan képzem és fejlesztem magam. Érzem, hogy  a tudás megszerzésében nem állok meg a szépítkezés terén, hanem a kutyusok viselkedése, életmódjuk és kommunikációjuk is nagyon érdekel.

Saját kutyámmal is elkezdtem az alapképzést, ahol sikeresen le is vizsgáztunk, most éppen a középfokú tanfolyamon veszünk részt, hogy mélyebben megismerjem a kutyák „működését”. 🙂

Jellemző rám a nyugodtság és a türelem, nincs olyan kutyus, aki kihozna a sodromból, legyen szó kicsi vagy éppen nagy testű szőrgombócról. Hálás vagyok a kutyák kitartásáért és figyelméért; a kutya személyisége mindig őszinte, amivel én soha nem élek vissza. IMÁDOM őket! A csodás pofijukat, szemüket, bevallom telhetetlen vagyok!

Szolgáltatásaim:

– Bontás/Fésülés

– Fürdetés

– Szárítás

– Trimmelés

– Nyírás

– Általános ápolás

– Otthoni kozmetikai tanácsadás

– Érzékenybőrű kutyusoknak BIO sampon is rendelkezésre áll (Kozmetikai kezelés előtt ezt kérlek, jelezd!)

– Munkaidőm hétköznap délután és hétvégén, megbeszélés szerint.

– Áraim kedvezőek, kifizethetőek!

Fontos!

– Tüzelő szukát nem áll módomban fogadni, egyezetett időpont esetén sem! (Ezt lehető leghamarabb jelezd, kérlek)

– A higiénia kiemelten fontos számomra, SŐT a kutyus ilyenkor sokkal védtelenebb a külső hatásoktól, érzékenyebb és nyugtalanabb is

– A kozmetikázás előtt figyelj arra, hogy a kutyádnak ne legyen tele a hasa. A gazdi megnyugtatása érdekében elmondom, hogy ez idő alatt a kutyus nem fog éhen halni 🙂 A higiénia itt is fontos!

17.00 -21.00

Munkaidőm hétköznap délután és hétvégén, megbeszélés szerint, telefonon történő bejelentkezéssel (hívás, SMS és Viber alapján vagy Andi Seregi Facebook oldalon.

Cím: Budapest, XXII. Budatétény, Névtelen utca 10. 
Telefon: +3620 6107722

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...