Boltok és üzletközpontok

Chemolak Márkabolt

A mai CHEMOLAK fő célja hogy egyre jobb minőséget és egyre szélesebb termékskálát szolgáltasson a piacra, főleg a vízzel higított, magas szárazanyag tartalmú termékek és a porfestékek terén. A fővárosi, 13. kerületben található márkabolt várja a kutyával érkező vásárlókat is!

1883-ban Gróf Pálffy József, Felsődióson, nem messze Szomolánytól, megkezdte a fa feldolgozását száraz desztillációval kémiai anyagok előállítása céljából. Új technológiák folyamatos bevezetésével a gyár termék kínálata folyamatosan bővült a festékek és lakkok gyártásához szükséges alapanyagokkal. 1929-ben a gyár elkezdte saját festékek és lakkok gyártását.

A termék kínálatot főleg olaj, nitrocellulóz és szeszes festékek és lakkok alkották. Később csatlakoztak az oldószeres és latex festékek. 1950-ben elkezdődött az alkid gyanták gyártása. 1968-ban lett használatra átadva az új gyár Szomolányban, 40 000 tonna éves gyártási kapacitással ellátva. A 80-as években új gyantagyártó telepet építettek fel a legújabb technológiával felszerelve. Folyamatosan alakult ki a jelenlegi termék kínálat, melyet festékek, műgyanták, ragasztók, hígítók és segédanyagok alkotnak. A privatizáció első hullámában a CHEMOLAK 1992-ben részvénytársasággá alakult át.

2003 óta a gyár erőteljesen összpontosított a retail szegmensre, különböző termék kampányok és a CHEMOLAK márkanév imidzs erősítése segítségével. Az ipari piacon a vállalat egyre növekvő elvárá- sokat teljesít főleg az építőiparban, gépiparban, közlekedési ágazatban, szerkezet gyártásban, energetikai berendezések terén, bútoriparban és a fafeldolgozó iparban. Az új REACH törvény érvénybelépése folytán, a gyár erőteljesen foglalkozik a termék kínálat folyamatos ekologizálásával, főleg az illanó organikus anyagok részarányának csökkentésével a termékeiben.

Cím: 1131 Reitter Ferenc utca 104.
Telefon: +3620 273 6670
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.chemolak.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...