ÉttermekVendéglátóhelyek

Semmi Extra

Budapest egyik nagy múltú helyén, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a volt Bartók (Simplon) mozi utódjaként született meg a SEMMI EXTRA ÉTTEREM. Az izgalmas belsőtérben mozi székekben elfogyasztott ételek és italok teszik emlékezetessé az eltöltött időt. Állatbarát étteremként szívesen fogadjuk vendégeink hű barátait is!

2013 őszén nyílt éttermünket azon nem titkolt szándékkal hoztuk létre Buda ezen részén , hogy a környéken élő és dolgozó emberek, valamint kutyák vagy cicák, egy egyedi környezetű légkörben töltsék szabadidejüket. Számunkra fontos elvek mentén törekszünk minőségi, gyors és ember centrikus vendéglátást folytatni. Étlapunkon szereplő ételeinkben található péktermékeinket helyben frissen készítjük (hamburger zsemle, tészta, lepény, tortilla). Aki nem talál kedvére való étket étlapunkon, az bátran szemezhet változó extra ajánlatunkból vagy hetente megújuló ebéd menünkből, ami lehetőséget ad egy gyors ebéd elfogyaztására.

Fontos vendégnek tartjuk a korán ébredőket is, ezért remek reggelikkel várunk mindenkit. És, ha már reggel, akkor fontos megemlíteni, hogy nyitástól délig majd minden kávénk 220 Ft elvitelre is. Gyermekkel érkező vendégeinknek sincs okuk kifordulni az ajtón, hisz etetőszékkel, pici gyerek sarokkal és társasjátékokkal várunk mindenkit.

Hét – Pén: 9:00 – 23:00
Szo – Vas: 12:00 – 23:00

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 62-64.
Telefon: +361 209 0305
E-mail: [email protected]
Facebook

http://semmiextra.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...