ÁllatmenhelyekSzervezetek

Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület – Kutyamenhely

Az 1995-ben alakult, és 1998 óta közhasznú szervezetként működő Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület folyamatosan menti – begyűjti, elhelyezi és ellátja – a gazdátlanná vált, bajba jutott állatokat, ezzel részben átvállalva az önkormányzattól a kóbor állatok problémájának kezelését, illetve humánus megoldását. Az Egyesület működési területe Pomáz és közvetlen környékén túl esetenként kiterjed Budapest különböző kerületeire és a Pest környéki településekre is, amennyiben ezen területekről a segítségünket kérik.

Pomázi Állatvédő

2001. óta üzemeltetjük a Pomázi Önkormányzattól kapott 600 négyszögöles területen a magánadományból megépített pomázi kutyaotthont. Kényelmes, fedett, csatornázott kennelekben helyezzük el a gondjainkba vett, gazdátlan sorból megmentett kutyákat (kennelenként 2-3 kutyus, saját kutyaóllal), akik teljes ellátásáról gondoskodunk (etetés, oltás, ivartalanítás, minden szükséges orvosi beavatkozás, chippelés).

Naponta frissen főzött ennivalót kapnak (hús, kiegészítve tésztával, vagy száraz táppal). Naponta többórás szabad mozgást és játékot, a nyári melegben a kihelyezett pancsolókban fürdési, hűsölési lehetőséget biztosítunk számukra a füves, fás, bokros területünkön.

Folyamatosan igyekszünk mindannyiuk számára új, szerető örökbefogadó családot találni. Kutyaotthonunkban altatás nincs, amelyik védencünk nem talál gazdára, szeretettel gondoskodunk róla élete természetes végéig.

NYITVATARTÁS

Hétfő: zárva

Kedd-vasárnap: 10:00-15:00

Telefonszám: 70/-603-1658
E-mail: [email protected]

Cím: 2013 Pomáz, Pod Jaszenovo dűlő, hrsz, 10119

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...