Kutyás szolgáltatásokKutyatáp-lelőhelyek

PLATINUM kutyatápok – nem etetés, hanem táplálás

A kutyáknak olyan kutyatápra van szükségük, amelynek összetétele ősük, a farkas táplálkozásán alapul. Ez adta az ötletet néhány évvel ezelőtt a PLATINUM szuperprémium hypoallergén kutyatáp létrehozásához.

Koncepció: kiváló minőségű alapanyagok, mindenekelőtt sok friss hús, különleges gyártási módszerrel kombinálva, így készülnek egyedülálló minőségű hypoallergén kutyatáp termékeink, melyek nem tartalmaznak nem kívánatos összetevőket, könnyen emészthetők és tápértékük rendkívül magas.

A PLATINUM kutyatáp világszerte az első márka, amely a friss hús felhasználására vonatkozóan elnyerte a TÜV Rheinland tanúsítványát. A PLATINUM legalább 70% friss húsból EXTRUDÁLÁS NÉLKÜL, kíméletes párolással készül. A csomagoláson feltüntetett összetevők listája megfelel a valós tartalomnak.

A TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja

– a PLATINUM kutyatáp magas friss hús-tartalmát (minimum 70%)

– a csomagolásokon feltüntetett deklaráció helyességét, amelyet labortesztekkel is igazoltak

– a PLATINUM kutyatáp termékek káros anyagokra, például nehézfémekre vonatkozó tesztelését

– a PLATINUM kutyatáp génmanipulációtól mentességét

– hogy a Platinum kutyatáp nem tartalmaz gluténtartalmú összetevőket

– hogy a Platinum kutyatáp nem tartalmaz mesterséges színező- és ízesítő anyagokat

PLATINUM szuperprémium száraztápok – Egyáltalán nem hagyományos kutyatáp

A PLATINUM mind receptúrájában, mely sok friss húst (legalább 70% minden íz esetében), kiegyensúlyozott mennyiségű szénhidrátot, zöldségeket, hidegen sajtolt olajakat, gyógynövényeket és további értékes összetevőket tartalmaz, mind pedig a 95 °C-on, „kuktában” történő kíméletes gyártási eljárásban különbözik a hagyományos száraztápoktól.

Fedezze fel mindazon előnyöket, amelyeket a PLATINUM száraztápokkal történő táplálás jelenthet kutyája számára: a PLATINUM optimálisan emészthető és hasznosítható, így kevésbé terheli meg a gyomor-bél traktust. A puffadás és a hasmenés már a múlté. A PLATINUM a normál száraztápokkal ellentétben nem dagad meg a gyomorban, így jelentősen csökken a gyomorcsavarodás kockázata. A kutya igényeihez alkalmazkodó összetétel miatt szintén csökken az összeférhetetlenség és az allergiás reakciók veszélye is.

PLATINUM MENU – Víz hozzáadása nélkül készült nedvestápok a vizezett konzervek helyett

Legyen szó akár az összetételről, akár az elkészítési módról vagy a csomagolásról – a PLATINUM MENU nedvestápok minden téren új mércét állítanak fel.

Csak a legjobb alapanyagokat használjuk fel, többek között 83 százalék friss húst vagy friss halat, kiváló minőségű szénhidrátokkal, válogatott zöldségekkel és értékes olajokkal kiegészítve.

Ismerje meg egyedülálló nedvestápjainkat (konzervjeinket), amelyek jelentősen különböznek a hagyományos nedvestápoktól, és – a világon egyedülálló módon – kizárólag a saját levükben, kíméletes párolás során készülnek. Az első osztályú összetevőkkel kombinálva ez garantálja nedvestápjaink rendkívül magas tápértékét. A hagyományos nedvestápokhoz képest így jelentősen csökkenthető a kutyának adott táp mennyisége. Tapasztalja meg Ön is, melyek a PLATINUM nedvestápok (konzervek) fogyasztásának előnyei kutyája számára: életvidámság, jobb egészség, nagyobb izomtömeg és csillogó szőr.

PLATINUM publikációk:

Szakkifejezések egyszerűen: Mi áll a kutyatápok címkéjén?

Allergia és intolerancia kutyáknál

Telefon: +36 70 555 6544
E-mail: [email protected]

http://www.platinum-natural.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...