Park Inn By Radisson Budapest

A Park Inn By Radisson Budapest a főváros üzleti központjában helyezkedik el. A szálloda a városközponttól 5 km-re, míg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 24 km távolságra, kb. 30 perces autóútra helyezkedik el. A történelmi belvárosi rész könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt. A szálloda a 3-as metró állomásától 700 méterre, kényelmes sétával 10 percre található, ahonnan a belváros 9 perc alatt elérhető.

A 205 stílusos, egyedi Park Inn dizájnt követő szoba mindegyikét a praktikus berendezések tesznek kényelmessé, otthonossá. Ingyenes wifi, egyénileg szabályozható légkondicionálás és műholdas televízió is található minden szobában. Mozgásukban korlátozott vendégek részére a szálloda akadálymentesített szobákkal is rendelkezik.

Állatbarát hotelként a kutyák számára is biztosítják a pihenést, külön etető-, itatótálka, saját fekhely és jutalomfalat várja őket.

A bőséges, svédasztalon félpanzió keretében, a hotel saját éttermében a magyar és a nemzetközi konyha remekeiből kóstolhat. A hozzá kapcsolódó bárban pedig snackeket, különleges koktélokat és zamatos magyar borokat kínálnak. A vendégek kényelme érdekében őrzött mélygarázs, jól felszerelt fitneszterem, önkiszolgáló Kioszk ételbár, self check-in terminál és kerékpárkölcsönzés is rendelkezésre áll. A szálloda korszerű technológiai felszereléssel, különböző méretű rendezvénytermekkel, valamint egy 450 fő befogadására is alkalmas bálteremmel is várja a rendezvényre, konferenciára érkezőket.

Barátságos, segítő kiszolgálás teszi az itt-tartózkodást gondtalanná, akár üzleti céllal érkezik, akár Budapest kincseit, világhírű fürdőit, kulturális helyeit és más turistalátványosságait fedezné fel. A hotel kiváló kiindulópont egy város közeli, visegrádi, szentendrei kiránduláshoz, vagy egy kellemes túrához a budai hegyekben.

Cím: 1138 Budapest, Szekszárdi utca 16 -18.
Telefon: +361  688 4900
E-mail: [email protected]

parkinn.com/hotel-budapest

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...