KávézókVendéglátóhelyek

Coffee and More

A mi kis kávézónk/bisztrónk 2017 júliusától várja nagy lelkesen vendégeit, köztük a négylábú fogyasztókat is. A helyszín a Váci utca és a Duna utca kereszteződésében szolgál menedékül az éppen arra járó egyedeknek.

Minden kedves vendégünket szeretettel várunk egy kiadós reggelivel, házi gulyással és desszertek széles választékával. Célunk, hogy otthonos és kellemes teret biztosítsunk.

A tulajdonos nagy kutya rajongó, hisz ő maga is büszke gazdája 2 Boston Terriernek, Niméria és Salvó akik már-már hivatásosan is a kávézó reklám arcai és szigorú kritikusai az itt kapott kutya ellátásnak, így biztosak lehetnek benne kutyás vendégeink, hogy kedvencüket szeretettel és felkészült ellátással várjuk bisztrónkban. Hiszen pénzért megvásárolhatsz egy jó kutyát, de a farkcsóválását nem veheted meg.

A hely nagy hangsúlyt fektet az otthonos és barátságos környezetre. Ha csupán gyors elviteles kávéra vagy hosszabb ideig elhúzódó reggelizésre/ebédelésre vágytok akkor bátran látogassatok el hozzánk.

A hely nagy előnye, hogy a váci utcában van és teraszunk különösen jó kilátással szolgál az Erzsébet hídra és a Gellért hegyre, ami a kutyusoknak is nagyszerű hisz több mozgásteret biztosít nekik amíg a gazdi kellemesen elfogyasztja a választott finomságot és gyönyörködik a kilátásban.

Minden kedves kutyabarátot, kutyagazdit és kutyust szeretettel várunk kávézónkban!

Hétfő – Vasárnap: 8.00 – 20.00

Cím: 1056 Budapest, Váci utca 39.
Telefon: +3620 315 9300
E-mail: info.coffeemore@gmail.com
Facebook
Instagram

http://www.coffeeandmorebudapest.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...