Ózon Panzió – A nyugalom szigete – négylábúaknak is!

Panziónk a Bükk-hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, szórakozásra, sportolásra, mikroklímája miatt gyógykezelésre is kitűnő lehetőséget biztosít.

Vendégeinket jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás, erdőre néző, komfortos szobák várják. 2015-ben és 2016-ban számos felújításon ment keresztül panziónk, a padlótól kezdve a falakon át az erkélyig mindent felújítottunk, így növelve Vendégeink komfortérzetét.

  

Állatbarát szálláshelyként a négylábú kedvenceket is fogadjuk, így nekik sem kell otthon maradni. Kutyával/macskával és egyéb kisállattal érkező Vendégeink is különféle szobatípusokból választhatnak. A kedvenceknek etetőtálat és fekhelyet biztosítunk.

Hatalmas, zárt udvarunkon a gyermekeket játszótérrel, pingpongasztallal, labdajátékokkal, a szülőket nyugágyakkal, kerti filagóriával és szalonnasütő hellyel várjuk, a kutyusok pedig élvezhetik a hatalmas füves terület adta szabadságérzetet, vagy frizbizhetnek és labdázhatnak gazdijukkal.

Ha felfedező típusú kutyussal érkeznek hozzánk, a legjobb környéket választották. A Bükk számos túraútvonalat rejt magában, melyeken kellőképpen kifáraszthatják örökmozgó barátjukat, sőt, a Hámori-tó körül tett séta alkalmával is rengeteg izgalomban részesíthetik.

Nagyobb, többgyermekes családoknak kiváló elhelyezést jelentenek több hálószobás, családi apartmanjaink mérsékelt árakon. A legkisebbeknek babágyat, babakádat térítésmentesen biztosítunk, valamint lehetőség van bébiétel melegítésére is. Azon Vendégeink, akik allergiásak, választhatják antiallergén szobáinkat is, melyek garantáltan állat- és szőrmentesek.

Recepciónk mellett presszó üzemel 20 fős terasszal, ahol a reggeli kávét madárcsicsergés mellett fogyaszthatják el, de választhatnak üdítőt vagy alkoholos italokat is.

Érkezéskor nem hagyjuk magukra az ide látogatókat: előre összeállított programajánlónkkal várunk mindenkit, és szívesen segítünk az eligazodásban. A természetkedvelőknek túratérképet biztosítunk.

Ellátásként 8-10 óra között reggelit biztosítunk egész évben, kiemelt hétvégéken, ünnepekkor és csoportok esetében félpanziós, vagy teljes panziós ellátás is kérhető.

Szolgáltatásaink:

– saját parkoló,

– 50 fős étterem, presszó,

– wellness részleg (jakuzzi, infraszauna, finn szauna, hidromasszázs zuhany),

– szalonnasütő hely,

– szabadidős játékok, játszótér,

– wifi.

Az év minden szakában folyamatosan megújuló, kedvezményes ajánlatokkal várjuk a hozzánk látogatókat. Jelenleg már több csomagajánlatunk is megtalálható megújult weboldalunkon. Egyéni Vendégeink mellett szívesen fogadunk csoportokat is.

Kedvező ajánlataink: http://www.ozon-panzio.hu/ajanlatok

Napi szobaárak: http://www.ozon-panzio.hu/arak

Cím: 3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 19.
Telefon: +3646 532594, +3670 325 0898
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.ozon-panzio.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...