ÁllatmenhelyekSzervezetek

Noé Állatotthon Alapítvány

Állatmentő szolgálatunk elsődleges célja az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése. Gyakran riasztanak minket állatkínzások kapcsán is; ilyenkor nem csak az állatról kell gondoskodnunk, hanem arról is, hogy a bûncselekmény elkövetője ellen eljárás induljon.

Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végezzük a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Három és fél hektáros állatmenhelyünk jelenleg közel 1000 kutya, cica, malac, kecske, juh, emu, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, borz, ló, póni, őz, szarvas, díszmadár, galamb, varjú, egerészölyv, teknős, nyest és szarvasmarha átmeneti, vagy – sok esetben – végleges otthona.

„Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért – te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt.” Márai Sándor

Hétfőtől szombatig 9:30-15:30-ig
Vasárnap 10-14 óra között.
Minden szombat nyílt nap; ilyenkor szeretettel várunk minden érdeklődőt, önkéntest, kutyázni vágyó állatbarátot!

Cím: Budapest XVII.ker. Csordakút utca 138634/1 hrsz. (FIGYELEM! Állattal érkezőknek minden esetben előre be kell jelentkezni telefonon!)
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/noeallatotthon

http://noeallatotthon.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...