Medves Hotel

A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek. Hangulatot!

A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.

Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

A Medves tehát nem egy luxus hotel. Nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat előtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdőszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat.

Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.

Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!

Szállás a gazdival karöltve – Kutyabarát szálláscsomag

Kedves Kutyusok! Nyaraljatok együtt a gazdival mindkettőtök örömére! Tölts időt gazdiddal, nyaraljatok a Medves Hotelben! Itt az ideje, hogy elég időt szánj gazdidra!

Kutyanapok

min. 1 éj esetén

7. 500 Ft / fő / éj + IFA

Tartalma:
– szállás félpanzióval (svédasztalos reggelivel, 2 fogásból álló tájjellegű vacsorával)
– korlátlan szolgáltatás-használattal
– grátisz ajándék a kutyusának

Cím: 3100 Salgótarján, Medvesi u. 9.
Telefon: (32) 898 016
Facebook

Weboldal

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...