Mad Dog Cafe Haus

A kávézó élénk színű, a koncepció pedig egyszerű. Végy egy jó kávét egy gyönyörű napfényes helyet, pár kényelmes fotelt, plusz néhány őrült baristát, aki mindent megtesz azért, hogy a kávé valamennyi formában tökéletes legyen.

Ehhez jön még a Don Cortez és Lucky Cap kávé, az Anfim daráló, a saját fejlesztésű kávégép és a lekörözhetetlen elhivatottság. Vitathatatlanul a környék legjobb kávézója. Próbáltad már? Szerintünk állj be a sorba…

„Kutyasétáltatás közben akadtam rá erre a hangulatos helyre, először félénken kérdeztem, bemehetek-e a vérengző Djangoval, aki akkor még egy öthónapos kis Jack Russel volt. Nem csak hogy beengedtek, de hangsúlyozták, hogy a pórázt is nyugodtan vegyem le, őket nem zavarja, akárhová is szaglászik be. Amúgy a vendégek is mindig csodájára járnak ott, így mi, kétlábúak is, és ő is nagyon jól érzi magát ott. Emellett a kínálat is nagyon jó: finom kávé, frissen facsart narancslé, házi sütemények, jó szendvicsek. Jó zene szól, ma láttam az újításukat, a könyvespolcok mellé kihelyezett tabletek kerültek, ahol bárki leülhet netezni.” (Szentiványi Zsófi ajánlása)

Hét – Pén: 8:00 – 17:00

Cím: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2.
Telefon: +3630 229 1821
Facebook

http://maddog.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...