La Perle Noire Restaurant

A diplomata negyed és a Hősök tere a kultúrák találkozásának színtere, így találó helyszínválasztásnak tűnik egy francia konyha alapjaira és egy modern gasztronómiai elemekkel építkező étteremnek.

Fontos hozzávaló még: a tulajdonosok elhivatottsága és a minőségi vendéglátás iránti elkötelezettség. Egy CSAPAT, mely tagjainak kiválasztása legalább akkora fejtörés, mint a legmagasabb színvonalú alapanyagok beszerzése.

Ne felejtsük el a belső környezetet sem, a harmóniához elengedhetetlen kényelem, otthonosság és elegáns miliő teszi élménnyé a nálunk eltöltött időt. Amikor az étteremnyitás ötlete megszületett, leírtuk egy papírra azokat a tulajdonságokat, melyek ritkán-, vagy együtt egyáltalán nem fedezhetőek fel Budapest vendéglátóhelyein.

Gasztronómiai élményekkel számos helyen gazdagodhatunk, de ezek általában csak kevesek számára érhetőek el, áraink kialakításánál fontos szempont volt, hogy az étterembe járó embereknek ne kelljen többet áldozni egy étkezésre, mint bárhol a városban.

Szilvia vendéglátásban szerzett tapasztalata jó kiindulási pont volt ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve magasra tett léc csak feljebb és feljebb kerülhessen és még visszatérő Vendégeink is folyamatos fejlődést tapasztalhassanak.

A napi üzemeltetési feladatokban osztoznak Andrással, aki a szállodaiparban és a turizmusban töltött év(tized)ek során megtanulta, hogy a vendégelégedettséget az étteremben lehet legjobban növelni.

A La Perle Noire Creative Kitchen Koncz László séf vezetésével a magyar topgasztronómia egyik úttörője lett, folyamatos újításokkal és a Vendégekkel való közvetlen kapcsolat kialakításával.

“Vendégeinket levendulaszirupos pezsgővel fogadjuk érkezéskor, a fogások előtt “amuse bouche”-t, azaz étvágygerjesztő falatokat és házi kenyeret zárásként pedig “petit four”-t, kis édességet szolgálunk fel. A stílusos menü mellé exkluzív hazai és külföldi borokat valamint koktélokat kínálunk.” – mesélte nekünk Szarvas Szilvia, az étterem egyik tulajdonosa.

Gendur András, az étterem másik tulajdonosa hozzátette – “Az elmúlt évben sokat dolgoztunk azon, hogy a hozzánk betérő vendégek új élményekkel, elégedetten távozzanak és újra, meg újra jöjjenek vissza hozzánk. Mi sem bizonyítja jobban sikereinket, hogy több szakmai díjat is nyertünk”

12:00 – 24:00
(konyha: 12:00 – 23:00)

Cím: 1063 Budapest, Andrássy út 111.
Telefon: +36 1 555 1545
E-mail: [email protected]

Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...