Émile

Az Émile Budán, zöldövezetben vár téged.

2015-ben nyitottuk meg Émile-t egy csodás pasaréti villában. A budai törzshelyet pesti testvére, a 161 éves Gerbeaud cukrászda és kávéház alapítójáról, Émile Gerbeaud-ról neveztük el.

Nálunk nyáron a cabanak árnyékában hűsölhetsz, télen pedig kényelmes fotelekkel és egy jó húslevessel melegítünk fel. Séfünk, Frideczky András gondoskodik róla, hogy vendégeinket hétről-hétre izgalmas ízekkel és minőségi hozzávalókkal nyűgözze le. Mind á la carte, mind a kétheti ajánlatunk elkészítésekor gondosan ügyelünk a teljes harmóniára és az aktuális trendekre.

Ha egy barátnői csevejre vágytok, finom sütik mellett beszélgethettek, de teadélutánra is kitűnő választás Émile szalonja.

A földszinti újonnan nyitó Cacao pékségben friss péksütikkel, kovászos kenyerekkel, finom szendvicsekkel, egészséges reggelikkel és smoothie-kal megtöltött pultot találtok. Az első osztályú pékárut mi magunk készítjük a Gerbeaud Termelő műhelyében, és a kávét sem bízzuk a véletlenre: a napindító fekete Molnár Attila, négyszeres barista bajnok, One Eleven névre keresztelt speciality kávépörkölőjéből érkezik.

Több családi eseménynek is otthont adtunk már, akár az egész rokonságot is elhozhatod hozzánk családi szülinapra vagy évfordulós mulatságra!

Üzleti megbeszélések, reggelik, ebédek zajlanak létszámtól függően akár a Szeparéban, akár Szalonunkban. Amennyiben egy kisebb céges tréninget vagy nagyobb karácsonyi party-t szerveznétek, akkor is tudod, hogy kihez fordulj:

Émile, a budai törzshely.

Nézz be hozzánk, akár kutyusoddal is!

Telefon: +36 (30) 585 0602

Weboldal

Facebook

Instagram

Nyitva tartás:

KEDD – PÉNTEK: 8.30 – 22.00

Reggeli: 12.00-ig

A’la carte étlap: 21.00-ig

SZOMBAT: 9.00 – 22.00

Reggeli: 12.00-ig

Ebéd: 12.00-től

A’la carte étlap: 21.00-ig

VASÁRNAP: 9.00 – 18.00

Reggeli: 12.00-ig

Ebéd: 12.00-től

A’la carte étlap: 16.00-ig

Cím: 1026 Budapest, Orló utca 1.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...