Boltok és üzletközpontok

Frufru Szépségszalon és Kávézó

A testnek és léleknek. 🙂  Amellett, hogy a szakma legjobb fodrászai, kozmetikusai és műkörmösei várnak Titeket hangulatos szépségszalonunkban,  ahol szívesen látunk vendégül ízletes Lucaffe kávékülönlegességekkel, London Fruit and Herb bio teákkal, frissítő italokkal, szendvicsekkel és süteményekkel is Benneteket. Halmozd Te is az élvezeteket! Garantáljuk a kikapcsolódásod és a feltöltődésed!

A Frufru Szépségszalon és Kávézóban egyedülálló módon ötvöztük a szolgáltatásokat annak érdekében, hogy minden kedves vendégünk és kísérője, kortól és nemtől függetlenül megtalálja a számára megfelelőt.

Fodrászat, kozmetika, pedikűr manikűr és műkörmös kínálatunk mellett, kávézónkban szendvicsekkel, üdítőkkel, kávéval és teával várjuk a hozzánk érkezőket. Üzletünk kutyabarát, így ha jössz hozzánk,  négylábú kedvencedet sem kell otthon hagynod, mi szívesen látunk benneteket együtt!

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére gyermek felügyelet biztosítunk. Színezőkkel, játékokkal és finom kakaóval, süteményekkel, gyümölcsökkel várjuk a legkisebbeket, akár szépülni érkeznek hozzánk, akár csak a mamijukat kísérik el. Nálunk akár a házi feladatot is megírhatja a gyerkőc, amíg anyu szépül. Családias környezetben, kedves, barátságos kiszolgálással, modern technológiával, magas színtű szakmai színvonalon szolgáljuk ki vendégeinket. A ti elégedettségetek számunkra a legfontosabb!

Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, így érdemes hozzánk minél többször ellátogatnod. Minden hónapban aktuális akciókkal is kedveskedünk vendégeinknek! Ahogy az idő engedi megnyitjuk hangulatos teraszunkat. Akár csak egy kávéra ugrasz be hozzánk, vagy egy kényeztető napot töltesz el nálunk, jól fogod érezni magad!

Szalonunkban akár több fős társaságok is szépülhetnek együtt bármilyen különleges eseményre (pl.: esküvő, szalagavató, gólyabál…) készülődve így téve még emlékezetesebbé a nagy napot!

Keress minket bátran telefonon, e-mailben, vagy facebookon különleges kéréseiddel, biztosan kitaláljuk a neked legmegfelelőbb megoldást!”

H – P: 8:00 – 20:00
SZ: 8:00 – 14:00

Cím: 1085 Budapest, József krt. 67.
Telefon: +36 20 265 6949
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.fru-fru.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...