KávézókVendéglátóhelyek

Cut and Coffee

Két sikeres debreceni üzlet, a Hedge Hair fodrászszalon és a Mokka kávézó összefonódásaként jött létre a CUT&COFFEE roastery saloon, hogy méltó helyet biztosítsunk a minőségi kávé szerelmeseinek, akik ugyanott mesterfodrászok kezei alatt tökéletes frizurát is kaphatnak.

A CUT&COFFE-ban a nyers kávébabok bár messziről érkeznek, a szemetek előtt pörköljük és daráljuk. Ebben segítségünk két professzionális gép, egy San Franciscan kávépörkölő és a világ egyik top kategóriás kávégépe, a La Marzocco, mely a világ legkomolyabb kávézóinak alapfelszerelése, a speciality coffee zászlóshajója. A pörkölőgép különlegessége, hogy automatizálás nélkül, kézimunkával magunk kezeljük és állítjuk be, így egyedi ízeket és illatokat csalhatunk ki a nyers kávészemekből.

Az a kávé, amit nálunk fogyasztanak a vendégek merőben más, egyedi élményt nyújt.

A CUT&COFFEE sokkal több mint fodrászat és kávézó, a debreceni kávézási kultúra megreformálója,leülős-beszélgetős-olvasgatós, ahol a kávézás művészete a legmagasabb szinten élvezhető akár kutyusod társaságában, mert WE LOVE DOGS és ez nem csak marketingszöveg!

(Gálik Judit ajánlása)

Hét – Csüt: 7:00 – 22:00
Pén – Szo: 7:00 – 0:00
Vas: 14:00 – 23:00

Cím: 4025 Debrecen, Hal köz 3/a
Telefon: +3652 747 312
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...