Chess Budapest

2011 nyarától megújultunk a Chess Étteremben: új vezetőség, új személyzet és új koncepció vár a Dob utcában! Ez utóbbi azt jelenti, hogy az igen dicséretes módon egyre népszerűbb olasz-francia bisztrókonyha jellegzetes fogásai egy étlapra kerültek a magyar konyha klasszikus fogásaival.

Az étlap évszakokra hangolt, minden héten friss menüajánlat készül, tavasztól őszig pedig a hangulatos belső udvarban is ebédelhetsz-vacsorázhatsz.

Chéfünk olyan ötletgazdag étlapot álmodik meg nekünk minden szezonban, amire felkerülnek az olasz és francia bisztró konyha remekei, emellett megcsillannak a magyar konyha klasszikus ízei is. Konyhánkban kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap, az alkotó konyhai művészet, valamint kreativitás, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában bemutatva.

Mit mondhatnánk? A Chess Étterem feketén-fehéren egy hangulatos, egyértelműen törzshely gyanús bisztró, ahol a mindig megújuló konyhai kreativitást kiváló alapanyagokból letisztult, közérthető formában készült finomságokban kóstolhatod meg nap mint nap.

Chess Étterem nyitott, most Te lépsz!

Cím: 1074 Budapest, Dob utca 63.
Telefon: +361 882 3080
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...