ÉttermekVendéglátóhelyek

Cafe Alessio

A pasaréti Alessio étteremben mindenkinek teljesülhet ez az álma. Mert ki ne gondolt volna már arra, egy nagyobb családi, vagy baráti ebéd esetleg vacsora előtt, de főként után, hogy de jó lenne most vendégnek lenni otthon. Ahol lesik a kívánságaimat kényeztetnek és nekem semmi más dolgom nincs, mint átadni magamat az ízek határtalan élvezetének.

Az Alessio étterem már sokak által kipróbált olasz konyhája, a családi környezet, a hét mindennapján átélhetővé teszi ezt az élményt.

Tavasztól pedig újra nyit a vendégek által imádott mediterrán hangulatú kert. Ilyenkor már mindenki alig várja, hogy kiülhessen az első tavaszi napsütésben egy barátságos teraszra kávézni, inni egy pohár bort, megenni a város egyik legjobb pizzáját, tésztáját. Reggeli, ebéd és vacsora, vagyis a nap minden szakában, tudunk olyan finomságokat kínálni, amelyeknek igen nehéz ellenállni. Meg minek is!

Vendégeink többsége gyakran visszatér. Ez két dolgot jelent számunkra. Egyrészt azt, hogy elégedettek, szeretik, amit az Alessioban kapnak. Másrészt azt, hogy ezért a hűségért minden nap, újra és újra professzionálisan és alázattal meg kell dolgoznunk.

„Kerthelyiségben és az épületben is szívesen fogadnak kutyikat, van vizestál is.” (Félegyházy Zsolt ajánlása)

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 55.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...