Caramell Premium Resort****superior

Élje át Ön és kedvence is a teljesség, a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia varázsát! Az állatbarátság nálunk természetes!

A teljesség harmóniája

Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, természetközeli, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes két- és négylábú vendégeinknek egyaránt.

A Caramell az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. Vendégeink kényelmének, pihenésének magas színvonalú kiszolgálása érdekében 2016 őszén a hotel Magyarország egyik legnagyobb turisztikai beruházása keretében megújult.

A Caramell Premium Resort Magyarország legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtó wellness-, konferencia- és élményközpontja. Elsőként nálunk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness kezeléseken túl a teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat. Célunk a hagyományos, elfelejtett ősi gyógy- és egészségmegőrző eljárások életre keltése, újszerű megoldásokkal kombinálva.

Nálunk a pihenés csak a kezdet! A Caramell Premium Resort a napjainkban oly népszerű „slow turizmus”, vagyis a lassú pihenés filozófiájának legújabb fellegvára. A test, a lélek és a szellem egységének megteremtése a nálunk, illetve az általunk szervezett üzleti és családi rendezvényeken is főszerepet játszik.

Az állatbarátság nálunk természetes!

A holisztika eszméjéhez a természettel és az élőlényekkel átélhető harmónia is szervesen hozzátartozik. Harmadik vidéki szállodaként az országban, 2016. októberétől ingyenes chipleolvasási lehetőséggel segítünk abban, hogy a környékbeli elveszett kutyák hazataláljanak. Ez jelentős lépés a felelős állattartás támogatása érdekében Nyugat-Magyarországon.

Kabalaállatunk egy fekete macska, Gouranga. 2009 novemberében, egy ködös reggelen feltűnt a szálloda parkolójában egy vadóc fekete macska. (Olvassátok el Gouranga történetét ITT!) Ő volt Gouranga, aki ettől a naptól kezdve hat éven keresztül számtalan vendégnek, dolgozónak és barátnak hozott szerencsét, szerzett örömet és szép emlékeket.

A holisztikus szálloda szeretett kabalacicája a parkolóban személyesen köszöntötte a vendégeket érkezéskor, és kísérte ki őket elutazáskor. Gouranga története Facebook– és blog-oldalán olvasható.

Szállodánk sok szeretettel látja vendégül a házi kedvenceket. A kisállatokat, kutyákat, macskákat stb. a gazdákkal egy szobában szállásoljuk el, 5300 forint napidíj ellenében.

Élje át Ön és kedvence is a teljesség, a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia varázsát!

Kaland – élmény 3 szinten, szinte minden mennyiségben!

Szállodánk szomszédságában építettük fel a Kristály Torony kalandpark és mászó pályát Európában negyedikként, mely 2012. nyarától nyitotta meg kapuit az adrenalin rajongók, extrém kalandokat keresők előtt. A monumentális háromszintes építmény –amelyen egyszerre 120 fő kalandozhat – 17 m magas, 35 m széles, 90 különböző nehézségi elemet tartalmaz 1 km hosszú kötélpályán, és amelynek legfelső szintjén egy 225 m² páratlan kilátással rendelkező terasz biztosít gyönyörű kilátást, és alkalmat különleges rendezvények, találkozók, üzleti vacsorák, estek, esküvők lebonyolítására is!

A Kristály Torony része továbbá egy Óriáshinta, egy Flying Fox 200 méteres csúszó pálya, egy 10 m magas mászó fal és egy Pamper Pole „szabadesés” elem. A kalandpálya alsó szintjét a 130 cm-nél kisebb gyermekek vehetik birtokba, ill. térítésmentesen használhatják a Kristály Torony mellett megépített játszóteret is.

Villa Rosato

A Caramell Premium Resort cukrászdája, a Villa Rosato 2010 őszén nyitotta meg kapuit egyedi, és sok esetben újragondolt süteményeivel mind a tradicionális, mind az új ízekre vágyó vendégek előtt. Célunk, hogy jó minőségű alapanyagokból készülő, változatos kínálatunk kövesse a gyorsan változó igényeket, ötvözze a hazai ízeket a külföldről érkező új technikákkal és trendekkel. A Villa Rosato egyszerre kínálja a csúcs cukrászat kulináris élvezeteit és a zenés klubok hangulatát.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Caramell Premium Resort****superior

9740 Bükfürdő, Európa u.18.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: [email protected]

Gouranga Fan Club 

Kristály Torony

9740 Bükfürdő, Nyárfa u. 4.
Tel.: +36 94 558 030
E-mail: [email protected]
Web: www.kristalytorony.hu

Cím: 9740 Bükfürdő, Európa u.18.
Telefon: +36 94 558 030
E-mail: [email protected]
Facebook

http://caramell.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...