Saját KB bal
Saját KB jobb

A fekete macska legendája Bükfürdőn folytatódik

Macskamentő akciót hirdet a bükfürdői Hotel Caramell. A szálloda kivételes jellemű, népszerű kabalacicája, Gouranga tavasszal titokzatos körülmények között eltűnt. Az akció keretében a Hotel Caramell állatotthonok és állatmentő alapítványok jelentkezését várja.

Olyan gazdátlan cica „személyében” keresik Gouranga utódját, aki a vendégek és a dolgozók szeretetét és gondoskodását élvezheti gyönyörű, macskabarát környezetben. Az az állatotthon, ahonnan a kiválasztott cica származik, nagyértékű, minőségi állateledel csomagot kap a szállodától. Novemberben a Hotel Caramell kibővül és újjászületik: a Caramell Premium Resort****superior hatalmas területen, számos vadonatúj szolgáltatással várja régi-új vendégeit. A holisztikus szálloda minden fontos értékét megőrzik, így kiállnak a felelős állattartás mellett is.

2009 novemberében, egy ködös reggelen a bükfürdői Caramell Hotel parkolójában egy vadóc fekete macska tűnt fel. Ő volt Gouranga, aki ettől a naptól kezdve hat éven keresztül számtalan vendégnek, dolgozónak és barátnak hozott szerencsét, szerzett örömet és szép emlékeket. A holisztikus szálloda szeretett kabalacicája a parkolóban személyesen köszöntötte a vendégeket érkezéskor, és kísérte ki őket elutazáskor. Sokan úgy vélték, Gouranga mágikus, gyógyító tulajdonságokkal is bír… 2016 márciusában a személyzet nagy bánatára eltűnt, és hiába tett meg mindent a szálloda a felkutatására, sajnos nem sikerült rábukkanni. A feltételezések szerint az egyik lelkes rajongója vihette haza.

Gouranga története Facebook– és blog-oldalán olvasható: 

A Hotel Caramell ezúttal a kabalacica utódját, „kis Gourangát” keresi. A szálloda 2016. október 7-ig várja azon állatmenhelyek, állatotthonok, alapítványok jelentkezését, ahol fiatal, kivételes tulajdonságokkal rendelkező, szelíd fekete cica várja gazdáját. A Hotel Caramell vállalja, hogy szeretettel gondoskodik a kiválasztott cicáról egész életében. A cicát jelenleg gondozó állatotthon nagyértékű állateledel-csomagot kap. A szálloda ezzel az akcióval szeretne kiállni a felelős állattartás és a kóbor állatok örökbefogadása mellett, illetve szeretné támogatni azokat a fekete bundájú macskákat és kutyákat is, amelyek az örökbefogadáskor világosabb színű fajtársaikhoz képest indokolatlanul hátrányosabb helyzetben vannak.

Glázer Tamás, a szálloda igazgatója elmondta: „2016 egyik legnagyobb turisztikai beruházása keretében szállodánk kívül-belül megújul. A Caramell Premium Resort****superior Magyarország legteljeskörűbb szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness- és konferenciaközpontja lesz, a szálloda hangulata, barátságossága, holisztikus tematikája azonban változatlan. Új szlogenünk a teljesség harmóniáját helyezi középpontba, a magunkról alkotott képhez pedig az állatbarát attitűd is hozzátartozik. Szeretettel és speciális szolgáltatásokkal fogadjuk szállodánkban a pihenni vágyó négylábú családtagokat is. Kis Gourangát pedig izgalommal és felkészülten várják mind  a vendégek, mind a Caramell munkatársai!”

Jelentkezési feltételek

Várjuk olyan bejegyzetten működő menhelyek, állatotthonok, állatmentő alapítványok jelentkezését, ahol a következő tulajdonságokkal bíró cica vár gazdára:

– a jelentkezéskor 2 és 9 hónap közötti életkorú, bármilyen nemű,

– fekete bundájú,

– szelíd, békés körülmények között nem harap, nem karmol,

– igazi egyéniség.

A Hotel Caramell a következőket vállalja:

– szeretjük és megfelelően gondoskodunk a kiválasztott cicáról,

– az állatotthon nagyértékű, minőségi macskaeledel csomagot kap,

– kommunikációs támogatást biztosítunk a „győztes” menhelynek.

A jelentkezés határideje: 2016. október 7., péntek éjfél.

A jelentkezés módja: „fényképes bemutatkozást” várunk a cicáról a [email protected] e-mail címre, amely tartalmazza a következőket. Fénykép a cicáról, neme, kora, mérete, története és jellemző tulajdonságai, az állatotthon rövid bemutatása, illetve a jelentkező neve, telefonszáma és e-mail címe.

Az akcióra kizárólag bejegyzett, legálisan működő állatotthonok jelentkezhetnek, szaporítók jeletkezését nem várjuk.

További információ az akcióról: [email protected]

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...