KávézókVendéglátóhelyek

Cafe mug

A Cafe mug Pápa belvárosában várja a kávé szerelmeseit. Családias környezetben várjuk vendégeinket, ahol a minőség és a vendégszeretet közösen állnak az első helyen. Filozófiánk szerint „egy bögre jókedv” mindenkinek jár.

Nyáron a jeges kávé mellett limonádék, smoothie-k, shake-ek is megtalálhatók kínálatunkban, amiket akár teraszunkon üldögélve is elfogyaszthatnak vendégeink. Télen pedig a prémium minőségű, különleges forrócsokik és teák kerülnek előtérbe a kávék és kávékülönlegességek mellett.

Mindig változó sütemény kínálatunk és panini szendvicseink kitűnő kiegészítői a reggeli vagy ebéd utáni kávézásnak. Igyekszünk kínálatunkat az egészségtudatos táplálkozás irányába szélesíteni zöldség snackkel, helyben készült gyümölcs- és zöldség smoothie-val, cukormentes italokkal.

Színes, minden korosztályt érdeklő programokkal várjuk vendégeinket egész évben. Télen a gyerekekkel diafilmeket vetítünk, nyáron a teraszon helyet kapnak helyi zenészek, és a kávézó falán egész évben bemutatkozhatnak a képzőművészetek alkotói egy-egy kiállítás keretein belül.

A Cafe Mug 2018-ban és 2019-ben is a legtöbb szavazatot kapta az Év kutyabarát helye kampányban, vidéki kávézó kategóriában!

Hétfő – Péntek 7:00-18:00

Szombat 8:30-14:30

Cím: 8500 Pápa, Rákóczi utca 8.
Telefon: +3670 978 4318
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...