KávézókVendéglátóhelyek

Cafe Frei Szombathely

Kávéházunk a CAFE FREI kávéház hálózat tagja. 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban, vidéki kávézó kategóriában a Kutyabarát.hu zsűridíját kaptuk meg!

A CAFE FREI kávéházaiban saját, manufakturális üzemünkben frissen pörkölt ültetvény-kávékból, frissen darálva főzzük a kávékat. Az íz-élményt az teszi utánozhatatlanná, hogy 100%-os, kézzel szedett, többször átválogatott arabica ültetvény kávékat szolgálunk fel. A Kávé-lapon szereplő kávéinkat holland pörkölő mesterünk és kávé-séfjeink receptjei alapján készítjük, nem csak az olaszos „kávékonyha”, hanem az arab, karibi, és kelet-ázsiai kávékészítés legfinomabb kreációit is felvonultatva.

kutyabarat kutyabarát kávézó szombathely

Cukrászsüteményeink, boraink, pékáruink mind „eredetiek”, nem csak hasonlítanak a világ kedvenc termékeire, hanem ezek valóban igaziak is. Franciaországtól kezdve, Olaszországon át egészen Ausztráliáig válogattunk ki ízeket és hozzuk be őket sütemény, kávé vagy épp bor „formájában”. A CAFE FREI Shop-jaiban minden megvásárolható, a vevő igénye szerint, frissen pörkölt kávétól a könyvekig, ajándéktárgyakig, a teázás és kávézás kellékeiig. A kávé és ami mögötte van! – Ismerd meg a világ kávékonyháit, kóstold meg, vidd haza a világ kedvenc kávéit és süteményeit! A Cafe Frei a világ kedvenc kávéit és süteményeit hozza el Magyarországra!

kutyabarat kutyabarát kávézó szombathely

Célunk, hogy akár kávéházainkban, akár otthon, ébredés után valódi kávéélményben, igazi világ körüli „ízutazásban” lehessen része bárkinek. Csúcsminőség – verhetetlen áron! Ez a Cafe Frei!

Hétfő – csütörtök: 8:00 – 22:00

Péntek: 8:00 – 23:00

Szombat: 9:00 – 23:00

Vasárnap: 9:00 – 22:00

Cím: 9700 Szombathely, Fő tér 24. (Uránia udvar)
Telefon: +3694 310511
Facebook

https://www.cafefrei.com/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...